GOSSIP

Η 50χρονη Jennifer Aniston ποζάρει τόπλες και μιλά για όλα [εικόνες]

Στα 50 της χρόνια η Jennifer Aniston παραμένει μια από τις πιο λαμπερές και δημοφιλείς σταρ του Χόλιγουντ και τώρα μας χάρισε μια νέα φωτογράφηση για λογαριασμό του περιοδικού Harper's Bazaar και μίλησε για όλα.

Το εξώφυλλο του περιοδικού φέρει τον τίτλο "Φανταστική σε κάθε ηλικία" και πράγματι η Jennifer δείχνει πιο όμορφη από ποτέ, φορώντας ένα υπέροχο μπλε φόρεμα με πιούλιες και σέξι κόψιμο στο μπούστο


Τόλμησε δε να ποζάρει και τόπλες στέλνοντας το μήνυμα προς όλους, πως η ίδια θεωρεί πως όλα τα γυναικεία σώματα είναι όμορφα και δεν πρέπει κανείς να ντρέπεται για το σώμα του και σχολίασε: «Δεν υπάρχει κάτι προσβλητικό εδώ για κανέναν, εκτός και αν κάποιοι θεωρούν τα στήθη προσβλητικά. Μου φάνηκε εντελώς φυσιολογικό. Νομίζω ότι τα σώματά μας είναι όμορφα και νομίζω ότι είναι σημαντικό το να τα γιορτάζεις και να νιώθεις άνετα σε αυτά, σε όποια ηλικία και αν είσαι. Δεν θα έπρεπε να υπάρχει κανενός είδους ντροπή ή άβολο συναίσθημα σε αυτό».

Παράλληλα μίλησε για τις διάσημες φίλες της, αλλά και για το δυο διαζύγιά της (με τον Brad Pitt και τον Justin Theroux) και είπε πως οι ατυχίες στους γάμους της δεν την έχουν κάνει να κλειστεί στον εαυτό της και να αποκλήσει το ενδεχόμενο να ζήσει ένα νέο έρωτα.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!