MEN'S GUIDE

Είναι 69 ετών και... φέτες - Δες πως καταφέρνει να έχει τέτοιο κορμί σε αυτή την ηλικία

Ο Bill Hendricks, είναι ένας πρώην πεζοναύτης από το Τέξας των ΗΠΑ, που αποτελεί έμπρακτα, πως ένας άνδρας μπορεί να είναι fit σε κάθε ηλικία και να το πετύχει χωρίς αναβολικά, μόνο με απλή και σωστή διατροφή και φυσικά συστηματική προπόνηση.

Ο Bill δηλώνει πως ποτέ δεν έχει πάρει στεροειδή και είναι δημοφιλής στο Instagram, όπου μετρά μερικές δεκάδες χιλιάδες followers, καθώς προωθεί αυτό που ο ίδιος απκαλεί "all natural bodybuilding".

Tο κόλπο του (και το πράγμα που του χάρισε μεγάλη φήμη στο Instagram) είναι απλό: τρώει κάθε μέρα τα ίδια ακριβώς πράγματα. Βρώμη για πρωινό, ομελέτες, σαλάτες και κοτόπουλο.

Η ρουτίνα του σχετικά με το φαγητό περιλαμβάνει το πρωινό, και λίγο μετά ένα δεύτερο πρωινό. Στη συνέχεια τρώει μια σαλάτα με κοτόπουλο πριν πάει το μεσημέρι στο γυμναστήριο.

Ο Hendricks που μέσα από το Instagram δίνει συμβουλές στον κόσμο για το πώς θα γίνει κι εκείνος φέτες, πηγαίνει 6 φορές γυμναστήριο την εβδομάδα, από 2 ώρες τη φορά αυστηρά.

Εντάξει φυσικά όπως όλοι καταλαβαίνουμε, κι ιδιαίτερα σε αυτή την ηλικία, έχει και κάποιες άλλες απαγορεύσεις για τον εαυτό του: όπως ας πούμε το ότι δεν πίνει γουλιά αλκοόλ. Αλλά, όπως ο ίδιος λέει, δεν του λείπει καθόλου.

Αν μπορεί να τα καταφέρει ο 69χρονος Bill να γίνει φέτες μάλλον μπορείς κι εσύ. Θέληση κι επιμονή χρειάζεται.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bill Hendricks (@billh1950) on Dec 24, 2017 at 12:56pm PST

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bill Hendricks (@billh1950) on May 11, 2019 at 12:55pm PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!