GOSSIP

Η Renee Zellweger τους άφησε όλους άφωνους με τη νέα της μεταμόρφωση [βίντεο]

Στα 50 της χρόνια η χολιγουντιανή σταρ Renee Zellweger, τόλμησε να κάνει μια ακόμη εντυπωσιακή μεταμόρφωση και να ενσαρκώσει στη μεγάλη οθόνη μια θρυλική σταρ και κάποιοι ήδη μιλούν για πιθανή νέα υποψηφιότητα για Όσκαρ.

Μόλις κυκλοφόρησαν τα πρώτα πλάνα από τη νέα ταινία της Zellweger στην οποία υποδύεται την Judy Garland και ακόμα και αυτοί που είχαν ενστάσεις για την επιλογή μιας "ξανθιάς" για να ενσαρκώσει τη θρυλική ντίβα, πλέον αποδέχονται πως η Renee έκανε μια θεαματική μεταμόρφωση για αυτό το ρόλο.

H νέα ταινία φέρει τον τίτλο "Judy" και καταγράφει τους τελευταίους μήνες της ζωής της Garland, πολύ μετά τους ρόλους της ως Dorothy στον "Μάγο του Οζ" και ως Esther Smith στο "Τραγούδι της Αγάπης", ενώσ την ταινία ακούγονται και μερικά από τα πιο iconic τραγούδια της, όπως το "Over the Rainbow" και το "Get Happy". Το "Judy" εστιάζει στον τελευταίο χρόνο ζωής της Garland, κατά τη διάρκεια του οποίου εκείνη έδινε συναυλίες στο nightclub "Talk of the Town" στο Λονδίνο, ενώ η Garland εξετάζει την 30ετή καριέρα της, από τις αρχές και την παγκόσμια φήμη, μέχρι τις τελευταίες δυσκολίες.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!