GOSSIP

Κάτι είπε η Rihanna και οι Λονδρέζοι έχουν... φρικάρει - Γίνεται χαμός στο twitter

H Rihanna βρίσκεται στην καλύτερη φάση της καριέρας της, αφού εκτός από την τεράστια επιτυχία της ως τραγουδίστρια, έχει ξεχωρίσει και ως ηθοποιός και ως σχεδιάστρια μόδας τώρα έγραψε ιστορία στην παγκόσμια μόδα.

Η Rihanna τώρα λανσάρει το luxury fashion brand Fenty ως μέρος του ομίλου LVMH και γράφει ιστορία, καθώς είναι η πρώτη φορά που η LVMH έφτιαξε ένα νέο brand, από το 1987 και τον Christian Lacroix. Επιπλέον, η Rihanna θα είναι η πρώτη έγχρωμη γυναίκα που θα επιβλέπει έναν οίκο μόδας για την LVMH.


Όμως τα νέα της σταρ δεν σταματούν εκεί, αφού σε νέα συνέντευξη που παραχώρησε στους New York Times, η Rihanna αποκάλυψε πως πλέον έχει μετακομίσει μόνιμα στο Λονδίνο!


Και μάλιστα ανέφερε πως ήδη από τις αρχές του χρόνου έχει κάνει πλέον "σπίτι της" τη βρετανική πρωτεύουσα για να είναι πιο κοντά στους συνεργάτες της που ασχολούνται με το νέο Οίκο Μόδας Fenty, αφού οι σχεδιαστές είναι στο Παρίσι και τα ρούχα κια τα αξεσουάρ, φτιάχνονται στην Ιταλία.


Στην ίδια συνέντευξη, είπε πως αυτό που της αρέσει στο Λονδίνο, είναι που κάνει βόλτες στο οικοδομικό τετράγωνο όπου βρίσκεται το σπίτι της και πως κανείς δεν την αναγνωρίζει και απολαμβάνει αυτές τις βόλτες που μπορεί να τις κάνει ινκόγκνιτο! Επίσης αναφέρθηκε σε μια χαριτωμένη τζαμαϊκανή αγορά που έχει ανακαλύψει.

Και έτσι εξηγείται και το γεγονός πως πριν λίγες μέρες στα social media η Rihanna σε μια πόζα της κρατούσε μια τσάντα από το βρετανικό σουπερμάρκετ Sainsburys.


Και φυσικά οι Λονδρέζοι φαν της τρελάθηκαν από τη χαρά τους, στη σκέψη και μόνο πως ίσως πετύχουν κάπου στο δρόμο (ή στο ταμείο ενός σουπερμάρκετ!) την αγαπημένη τους σταρ και όπως αναφέρει το mashable.com στο twitter γίνεται χαμός μετά την αποκάλυψη της είδησης.


 

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!