GOSSIP

Συγκλονίζουν τα όσα είπε η Βικτώρια Καρύδα στη Τατιάνα [βίντεο]

Επτά μήνες έχουν περάσει από την άγρια δολοφονία του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, που βύθισε στο πένθος τη σύζυγό του και γνωστό μοντέλο και παίκτρια του My Style Rocks Βικτώρια Καρύδα.

Τλωρα η Βικτώρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή "Μαζί σου" της Τατιάνας Στεφανίδου και έκανε μια εκ βαθέων εξομολόγηση για όλα όσα βίωσε το τελευταίο διάστημα, προσπαθώντας να σταθεί ξανά στα πόδια της.

Η ίδια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, σε ένα ανατριχιαστικό όνειρο που είδε πρόσφατα με τον Γιάννη Μακρή.

«Όταν έφυγε ο Γιάννης τον έβλεπα πολύ συχνά στο όνειρό μου. Μπορεί να έβλεπα 4-5 όνειρα την ημέρα. Και προσπαθούσα να τον ρωτήσω ποιος και γιατί. Και δεν είχα πάρει καμιά απάντηση. Και πολλές φορές του ζητάω να με πάρει αγκαλιά και δεν με παίρνει. Αυτό έγινε μόνο πριν  λίγες ημέρες. Είχαμε βγει και πήγαμε βόλτα.

Του λέω "μου έχεις λείψει πάρα πολύ". Και μου λέει "γιατί; Αφού είμαστε μαζί". Και με παίρνει μια αγκαλιά σφιχτή και δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Και όταν ξύπνησα και άνοιξα τα μάτια μου, ακόμη είχα τα χέρια του πάνω μου. Και τρόμαξα. Ήθελα να φωνάξω αλλά δεν είχα φωνή, τρόμαξα και νόμιζα πως θα με πάρει μαζί του. Και ήταν τόσο έντονο όνειρο σαν να ήταν αληθινό. Προσπαθώ να κάνω τα πάντα για να μην πέσω ψυχολογικά. Είναι τόσο δύσκολο για μένα και για τα παιδιά», είπε βουρκωμένη η Βικτώρια Καρύδα.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!