GOSSIP

H Khloe Kardashian πλέον έχει το πιο... τακτοποιημένο ψυγείο [εικόνες]

Αν στο δικό σας ψυγείο επικρατεί... χάος και δεν βρίσκετε ούτε που είναι το γάλα, ενώ πάντα ανακαλύπτετε κάπου χωμένο και ξεχασμένο, κάτι που έχει λήξει πριν τα περσινά γενέθλια σας, τότε πιθανά θα σκάσετε από ζήλια αν δείτε το πόσο οργανωμένο είναι το ψυγείο της Khloe Kardashian.

Στο παρελθόν έχουμε δει διάσημα μοντέλα, σταρ του σινεμά και του πενταγράμμου να μας δείχνουν το εσωτερικό των ψυγείων τους και συνήθως όλα είναι τέλεια τακτοποιημένα.  Πως το καταφέρνουν; Πέρα από το γεγονός πως έχουν προσωπικό που... καθαρίζει τη κουζίνα, υπάρχουν εταιρείες που αναλαμβάνουν αυτό: να οργανώσουν το ψυγείο και τα ντουλάπια σου.


Μια από τις πιο γνωστές τέτοιες εταιρείες είναι η The Home Edit στις ΗΠΑ, που έχει πελάτες δεκάδες celebrities κυρίως σε Λος Άντζελες και Νέα Υόρκη και αναλαμβάνει να οργανώσει τα πάντα: από τις ντουλάπες μέχρι τις αποθήκες.


Και, όπως αναφέρει το PopSugar, που δημοσιεύει και τις σχετικές φωτογραφίες, η Khloe αποφάσισε να ζητήσει από την ομάδα της εν λόγω εταιρείας, να της οργανώσουν το ψυγείο και τα ντουλάπια της κουζίνας  (τώρα που απέκτησε τη μικρή True, όπως θα δείτε έχει πολλά μα πολλά γλυκά στην κουζίνα, αν και αυτή κάνει δίαιτα) και το θέαμα είναι εντυπωσιακό, αλλά είναι τόσο τέλειο, που δεν θες να πάρεις τίποτα μην χαλάσεις την άψογη εικόνα!

 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!