TV BITS

Survivor 3: Σήμερα θα γίνει ο μεγάλος τελικός - Τι θα δούμε απόψε το βράδυ

Για πρώτη φορά ο μεγάλος τελικός του Survivor δεν θα γίνει στην Αθήνα, ούτε καν στην Ελλάδα, αλλά στην Αλικαρνασσό, το τουριστικό θέρετρο Μπόντρουμ στην Τουρκία.

Ο Σάκης Τανιμανίδης, ο οποίος έχει επιστρέψει εδώ και λίγες ημέρες στην Ελλάδα, θα υποδεχθεί τους τέσσερις φιναλίστ: Δήμητρα Βαμβακούση, Κατερίνα Δαλάκα, Νίκο Κοσμά και Αφροδίτη Σκαφίδα σήμερα, Κυριακή 30 Ιουνίου, στις 20.50.

Ο τελικός θα μεταδοθεί σε απ’ ευθείας μετάδοση, ενώ όλοι όσοι πήραν μέρος στο Survivor 3 θα βρεθούν και πάλι μαζί για να δουν ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής και να θυμηθούν τις όμορφες αλλά και δύσκολες στιγμές που πέρασαν μαζί. Στο πλευρό τους φυσικά οι συγγενείς και οι φίλοι που θα δώσουν τον δικό τους παλμό, και φυσικά ο Γιώργος Λιανός που συμπαρουσίαζε το παιχνίδι με τον Σάκη Τανιμανίδη.


Ο Σάκης Τανιμανίδης σήμερα θα ανακοινώσει τη λήξη της ψηφοφορίας που ξεκίνησε την Παρασκευή, και θα αναδείξει ποιος από τους τρεις παίκτες (Αφροδίτη, Νίκος, Δήμητρα) θα είναι ο δεύτερος φιναλίστ, που μαζί με την Κατερίνα Δαλάκα, θα διεκδικήσει το μεγάλο έπαθλο του φετινού Survivor.


Ο Σάκης θα ξεκινήσει ανακοινώνοντας το όνομα του παίκτη που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους και στο τέλος θα ανακοινώσει το δεύτερο φιναλίστ.

Τότε θα ανοίξουν και πάλι οι τηλεφωνικές γραμμές όπου οι τηλεθεατές θα κληθούν να ψηφίσουν ποιον από τους δύο φιναλίστ (την Κατερίνα και όποιον αναδειχτεί από την ψηφοφορία) θέλουν για νικητή του φετινού Survivor.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!