TV BITS

Ο Ατζούν χθες εξήγησε γιατί ο τελικός του Survivor έγινε στην Τουρκία [βίντεο]

Χθες για πρώτη φορά στα χρονιά, είδαμε τον τελικό του ελληνικού Survivor, να μη γίνεται στην Αθήνα, αλλά στην Τουρκία και συγκεκριμένα στην Αλικαρνασσό (Μπόντρουμ).

Και αρχικά είχε ακουστεί πως οικονομικοί λόγοι ήταν αυτοί που οδήγησαν την παραγωγή του Survivor, να επιλέξει να μην κάνει τον τελικό στο Άλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι, όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί και να μεταφέρει τον τελικό στην παραλιακή πόλη Μπόντρουμ.


Τελικά χθες ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί, έσπευσε να εξηγήσει πως ο λόγος που έγινε εκεί ο τελικός, ήταν γιατί δέχτηκε σχετική πρόσκληση από το Δήμαρχο της πόλης και όπως είπε δεν μπορούσε να αρνηθεί αυτή την πρόσκληση. Να σημειωθεί δε, πως ο Δήμαρχος της πόλης ήταν και αυτός στις κερκίδες τη βραδιά του τελικού.


"Πραγματικά η ιδέα του να κάνουμε τον τελικό στο Μπόντρουμ, ήταν από μια πρόσκληση! Ποιος δεν θα ήθελε να κάνει τελικό στο Μπόντρουμ, ειδικά όταν έρχεται μία πρόσκληση; Έπρεπε να έρθουμε, δεν μπορούσαμε να πούμε όχι! Μας κάλεσαν στο Μπόντρουμ εμάς και τους παίκτες μας, μας φιλοξένησαν πάρα πολύ όμορφα" είπε ο Ατζούν.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!