GOSSIP

Ανησυχία για το Γιώργο Μαρίνο - Χάθηκαν τα ίχνη του

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής Γιώργος Μαρίνος, είναι γνωστό πως τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και τώρα οι συνάδελφοι του και οι φίλοι του ανησυχούν καθώς έχουν χάσει τα ίχνη του.

Δημοσίευμα αναφέρει πως δώ και κάποιο διάστημα φίλοι και συνάδελφοι του Γιώργου Μαρίνου δεν έχουν νέα του. Κανείς δεν γνωρίζει που βρίσκεται ο ηθοποιός και αν είναι καλά λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει.

Μάλιστα, η Άννα Φόνσου, η οποία είχε φιλοξενήσει στο “Σπίτι του Ηθοποιού” τον Γιώργο Μαρίνου, αποφάσισε να στείλει επιστολή στην πρώην Υπουργό Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου, η οποία έμεινε αναπάντητη, καθώς την επόμενη ημέρα έγινε η καθαίρεση της.

Παράλληλα, σε δηλώσεις της στην εφημερίδα Espresso, ανέφερε: “Όποιος απευθυνθεί στη Δικαιοσύνη, προκειμένου να παρέμβει εισαγγελέας για το θέμα του Γιώργου, θα με βρει στο πλευρό του. Θα στηρίξω την πρωτοβουλία αυτή, γιατί πιστεύω πως θα είναι λυτρωτικό για εκείνον. Δεν έχω μαζί του πλέον καμία επικοινωνία. Του έχουν αλλάξει αριθμό κινητού. Έμαθα πάντως πως δεν είναι καλά στην υγεία του”!

Στο δημοσίευμα της εφημερίδας αποκαλύπτεται πως ο Γιώργος Μαρίνος όταν έφυγε από το “Σπίτι του Ηθοποιού”, έμενε στη Βάρκιζα, σε σπίτι ενός άντρα που ανέλαβε και τη φροντίδα του. Ο εν λόγω κύριος, φαίνεται να απείλησε την Άννα Φόνσου και να της είπε να μην ασχοληθεί ξανά με τον ηθοποιό. “Μην ασχοληθείτε ξανά με τον Γιώργο γιατί θα σας κόψω τα πόδια!”, αναφέρεται χαρακτηριστικά.

“Έχει συγγενείς αλλά δεν έδειξαν κανένα ενδιαφέρον. Γνωρίζω πως στην Κυψέλη διαμένουν κάποια πρώτα του ξαδέλφια, τα οποία διατηρούν φαρμακείο στην περιοχή. Και παρά τον ντόρο που γίνεται για τον Γιώργο, δεν εμφανίστηκαν. Θα μπορούσαν να επικοινωνήσουν με εμένα. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να τον κρατά απομονωμένο από τους συναδέλφους του, αυτό έχω να πω!”, αποκάλυψε η Άννα Φόνσου. 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!