GOSSIP

Οι αυστηρές οδηγίες που έδωσε η Markle για να συνεργαστεί με τη Vogue

Πρόσφατα έγινε γνωστό πως η Δούκισσα του Σάσεξ θα είναι η πρώτη guest editor της βρετανικής Vogue για το τεύχος Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση η Meghan Markle τους τελευταίους 7 μήνες συνεργάζονταν με τον τον αρχισυντάκτη Edward Enninful της βρετανικής Vogue, για να δημιουργήσουν το τεύχος που θα φέρει τον τίτλο “Forces for Change” (Δυνάμεις για Αλλαγή).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on Jul 28, 2019 at 2:26pm PDT


Για το εξώφυλλο η Meghan επέλεξε 15 γυναίκες, που η καθεμιά της έχει ξεχωρίσει με το δικό της τρόπο και σκοπός της ήταν να περάσει το μήνυμα για την αποδοχή της διαφορετικότητας, την ισότητα των δύο φύλων κ.λπ.


Η ίδια η Meghan Markle, παραχώρησε μια αποκλειστική συνέντευξη για αυτό το τεύχος, ενώ παράλληλα το τεύχος θα περιλαμβάνει και μια συνέντευξη της πρώην Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ Michelle Obama και μάλιστα τη συνέντευξη την έκανε η ίδια η Meghan.


Μεταξύ των γυναικών που φιγουράρουν στο εξώφυλλο είναι και η πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας Jacinda Ardern, με την οποία η Meghan γνωρίστηκε στην πρώτη βασιλική περιοδεία της στην Ωκεανία.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on Jul 29, 2019 at 12:26am PDT


Συνολικά οι γυναίκες του εξωφύλλου είναι οι ακόλουθες, ενώ ανάμεσα στα πορτρέτα τους, υπάρχει και μια κενή θέση - καθρέφτης, ώστες η κάθε γυναίκα να μπορεί να δει εκεί το δικό της πρόσωπο. Όπως θα δείτε η λίστα περιλαμβάνει γυναίκες κάθε ηλικίας και εθνικότητας και μεταξύ αυτών είναι η διάσημη ηθοποιός Jane Fonda, αλλά και η χολιγουντιανή σταρ Salma Hayek, αλλά και μοντέλα και πολιτικοί κ.λπ.

  1. Adowa Aboah 
  2. Adut Akech 
  3. Ramla Ali 
  4. Jacinda Ardern 
  5. Sinéad Burke 
  6. Gemma Chan 
  7. Laverne Cox
  8. Jane Fonda
  9. Salma Hayek Pinault 
  10. Francesca Hayward 
  11. Jameela Jamil 
  12. Chimamnda Ngozi Adichie 
  13. Yara Shahidi 
  14. Greta Thunberg 
  15. Christy Turlington Burns 

Ο όρος που έθεσε η Meghan και οι οδηγίες προς τον φωτογράφο

Το περιοδικό Elle, αποκαλύπτει τον όρο που έθεσε η Meghan για να πει το ΟΚ. Σύμφωνα με το δημοσίευμα η Meghan ήθελε η φωτογράφηση του εξωφύλλου να αποτυπώνει τη φυσική ομορφιά που μπορεί να έχει κάθε γυναίκα και συγκεκριμένα έδωσε αυστηρές οδηγίες στο διάσημο φωτογράφο Peter Lindbergh, ο οποίος και ανέλαβε να κάνει τη φωτογράφηση. Ο ίδιος αναφέρει "η Δούκισσα μου έδωσε αυστηρές οδηγίες να δει φακίδες - 'θέλω να δω φακίδες' μου είπε και χάρηκα γιατί εγώ λατρεύω τις φακίδες!".

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!