GOSSIP

Η Ειρήνη Στεριανού του GNTM έγινε... ηθοποιός και πολλοί αντιδρούν

H Ειρήνη, έγινε πέρυσι ευρέως γνωστή χάρη στη συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο του σόου Greece's Next Top Model και ειδικά χάρη στα κλάματα που έριξε όταν της έκοψαν κοντά τα μαλλιά για τις ανάγκες του ριάλιτι με τα επίδοξα μοντέλα.

Και τώρα η Ειρήνη Στεριανού από επίδοξο μοντέλο του GNTM, έγινε πλέον ηθοποιός, αφού ήδη έγινε γνωστό πως θα συμμετέχει στη νέα τηλεοπτική σειρά του ΣΚΑΙ "Θα γίνει της πολυκατοικίας", την οποία σκηνοθετεί ο Βασίλης Θωμόπουλος και αποτελεί σύγχρονη μεταφορά της επιτυχημένης σειράς του Mega "Πολυκατοικία".


Επίσης έγινε γνωστό πως η Ειρήνη Στεριανού θα παίζει και στη νέα κινηματογραφική κωμωδία "Ρόδα Τσάντα και Κοπάνα", στην οποία θα συμμετέχουν και οι Στέλλα Μιζεράκη και Αννίτα Πάνια.


Τέλος αυτές τις μέρες έγινε γνωστό πως και η νικήτρια του GNTM Ειρήνη Καζαριάν, θα δοκιμάσει τις δυνάμεις της ως ηθοποιός, αφού θα εμφανιστεί σε θεατρική παράσταση.


Και φαίνεται πως το γεγονός πως μοντέλα, παίκτριες ριάλιτι, παρουσιάστριες κ.λπ, όλες θέλουν να γίνουν (και γίνονται) ηθοποιοί, έχει ενοχλήσει τους επαγγελματίες ηθοποιούς και οι αντιδράσεις είναι πολλές.


Μεταξύ αυτών που αντέδρασαν έντονα ήταν και ο ηθοποιός Θοδωρής Ρωμανίδης, ο οποίος ξέσπασε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook γράφοντας χαρακτηριστικά:  «Συνάδελφοι, ας αλλάξουμε επιτέλους επάγγελμα. Μειονότητα θα καταντήσουμε σιγά σιγά !!!».


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!