MEN'S GUIDE

O David Beckham ποζάρει ως James Bond και δίνει συμβουλές ως μπαμπάς

Η βρετανική έκδοση του γνωστού ανδρικού περιοδικού GQ  ετοιμάζεται για τη σημερινή 22η τελετή απονομής των βραβείων "Άντρες της Χρονιάς" και φέτος το τιμητικό βραβείο "συνολικής αναγνώρισης" θα το λάβει ο David Beckham που ποζάρει στο εξώφυλλο του επετειακού τεύχους.

Ο συγκεκριμένος θεσμός βραβεύει άνδρες (και γυναίκες) που ξεχώρισαν τους τελευταίους 12 μήνες και αποτελούν πηγή έμπνευσης για πολλούς και ο Beckham θα πάρει το πιο σημαντικό βραβείο, αφού συνολικά στη ζωή του αποτελεί "πρότυπο" για πολλούς άντρες.


Στα 44 χρόνια του ο διάσημος ποδοσφαιριστής είναι πιο γοητευτικός από ποτέ, έχει στήσει τη δική του "μικρή αυτοκρατορία" και δραστηριοποιείται επιχειρηματικά σε πολλούς κλάδους (από τα καλλυντικά, μέχρι τη μόδα, τα αθλητικά είδη κ.λπ), σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία αν και ο ίδιος ομολογεί πως από μικρός, το μόνο που απλά ήθελε να είναι καλός στο ποδόσφαιρο!


Παράλληλα όμως έχει πλούσια ανθρωπιστική δράση και παραμένει ένας καλός οικογενειάρχης, σύζυγος και πατέρας 4 παιδιών.


Στο νέο τεύχος του GQ, o David θυμίζει πολύ τον 007, αλλά όταν μιλά για τα παιδιά του, αποκαλύπτει τον πολύ τρυφερό χαρακτήρα του.


Και όταν ρωτήθηκε τι συμβουλές δίνει στους γιους του, αυτός είπε: "Να δουλεύουν σκληρά, τόσο απλά. Λέω στα παιδιά μου πως πρέπει να κάνουν επιλογές και μερικές φορές να αφήνουν κάποια πράγματα που ίσως ήθελαν να κάνουν. Αν οι φίλοι σας βγουν το βράδυ της Παρασκευής εσείς δεν μπορείτε να κάνετε το ίδιο. Γιατί μπορεί να έχετε προπόνηση τένις την άλλη μέρα ή να ηχογράφηση στο στούντιο όπως ο Cruz, ή μια φωτογράφηση όπως ο Brooklyn, και εκεί θα πρέπει να εστιάζετε την προσοχή σας".


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!