GOSSIP

David, Brooklyn & Victoria Beckham φόρεσαν όλοι τους κοστούμι [εικόνα]

Η οικογένεια Beckham κατάφερε να κλέψει χθες τις εντυπώσεις στη λαμπερή τελετή απονομής των βραβείων "Άνδρες της Χρονιάς" του βρετανικού GQ.

O David Beckham άλλωστε χθες απέσπασε το μεγάλο βραβείο της συνολικής αναγνώρισης της πορείας της ζωής του, καθώς οι συντάκτες του γνωστού περιοδικού θεωρούν πως εδώ και χρόνια αποτελεί πηγή έμπνευσης για πολλούς και για αυτό τον επέλεξαν και για το εξώφυλλο του επετειακού τεύχους για την συμπλήρωση 22 χρόνων του θεσμού Men of The Year.


Έτσι τα βλέμματα όλων ήταν στραμμένα στο διάσημο ποδοσφαιριστή, ο οποίος επέλεξε να εμφανιστεί στο κόκκινο χαλί της βραδιάς συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Victoria Beckham και το μεγάλο του γιο, τον 20χρονο Brooklyn και μάλιστα όλοι τους επέλεξαν να φορέσουν κοστούμι, ακόμα και η Victoria!


Τα υπόλοιπα τρία παιδιά της οικογένειας, που είναι ακόμα ανήλικα (ο 17χρονος Romeo, ο14χρονος Cruz και η μόλις 8 χρονών Harper) έμειναν στο σπίτι αλλά και αυτά συμμετείχαν σε ένα βίντεο - έκπληξη που είχαν ετοιμάσει για τη βράβευση του μπαμπά τους.


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on Sep 3, 2019 at 3:29pm PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!