GOSSIP

H pop star Demi Lovato έδειξε σε όλους πως έχει κυτταρίτιδα [εικόνα]

Ήταν ένα από τα "παιδιά - θαύματα", αφού η καριέρα της στη σόουμπιζ ξεκίνησε όταν ακόμα ήταν έφηβη και έγινε μια από τις διασημότερες ποπ τραγουδίστριες στον κόσμο πριν καν γίνει 20 χρονών και σήμερα στα 27 της χρόνια, προσπαθεί να γυρίσει νέα σελίδα στη ζωή της.

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός Demi Lovato, τα τελευταία χρόνια μίλησε δημόσια για τον εθισμό της σε αλκοόλ και ναρκωτικά, κόντεψε να χάσει τη ζωή της και χρειάστηκε να κάνει θεραπεία για να παλέψει με τους εθισμούς της και να αποκαταστήσει και την ψυχική υγεία της.


Και πλέον η 27χρονη ποπ σταρ, έχει αφήσει πίσω της τα δύσκολα χρόνια, κάνει δυναμικό comeback στην tv και πρωταγωνιστεί στη σειρά Will & Grace του NBC και πια δεν θέλει να δέχεται άλλες "πιέσεις" για το πως πρέπει να είναι η "εικόνα" της.


Έτσι ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία της με μπικίνι, χωρίς ίχνος ρετούς και έδειξε σε όλους με... καμάρι πως έχει κυτταρίτιδα στα μπούτια της.


"Αυτός είναι ο μεγαλύτερος φόβος μου. Μια φωτογραφία μου με μπικίνι χωρίς ρετούς. Και μάντεψε… Είναι ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ! Κουράστηκα κυριολεκτικά τόσο πολύ να ντρέπομαι για το σώμα μου…" έγραψε και πρόσθεσε πως θέλει ποια να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο όπου δεν θα προσπαθεί να ακολουθεί τα πρότυπα που της επιβάλλουν οι άλλοι και παραδέχτηκε πως όλες οι άλλες πόζες με μπικίνι που είχε ανεβάσει στα social media, είχαν ρετούς. Παράλληλα είπε πως δεν νιώθει πια ντροπή ή φόβο για το σώμα της και τόνισε πως είναι περήφανη για το σώμα της που "πάλεψε" τόσα πολλά και είπε πως ελπίζει μια μέρα να γίνει και μητέρα.


Και οι πάνω από 73 εκατομμύρια followers της την επαινούν για την τόλμη της και την ειλικρίνειά της!


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on Sep 5, 2019 at 5:30pm PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!