GOSSIP

Ο Kanye West έγινε έξαλλος με κάτι που έκανε η Kim και της το απαγόρευσε

Σίγουρα ο διάσημος ράπερ και η πασίγνωστη τηλεπερσόνα δεν αποτελούν και το πιο... νορμάλ ζευγάρι στον πλανήτη και στο παρελθόν ο Kanye έχει αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα ψυχικής υγείας και έχει νοσηλευτεί, αλλά τώρα, που αποκαλύφθηκε τι απαγόρευσε ο Κanye να κάνει η Kim,  πολλοί σχολιάζουν πως τελικά ο Kanye είναι ο πιο... νορμάλ σε αυτό το σπίτι.

Την αποκάλυψη την έκανε η ίδια η Kim Kardashian μιλώντας στο κανάλι που προβάλλει και το ριάλιτι των Kardashians που πριν από λίγες μέρες έκανε τηλεοπτική πρεμιέρα της 17ης σεζόν.


Η Kim ρωτήθηκε γιατί το τελευταίο καιρό δεν έχουμε δει την κόρη της North με μακιγιάζ και η Kim αποκάλυψε πως ο Kanye West έγινε έξαλλος επειδή η Kim έβαζε κραγιόν στην μόλις 6 ετών κόρη τους North και το απαγόρευσε!


Θυμίζουμε πως η Kim είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις όταν τους προηγούμενους μήνες πόζαρε με την οικογένειά της και την κόρη της και όλοι έβλεπαν πως η μικρή φορούσε κατακόκκινο ή ακόμα και μαύρο κραγιόν.


Και τώρα η Kim λέει πως βρήκε το μπελά της επειδή άφησε τη μικρή να μακιγιάρεται, αφού αυτό δεν άρεσε καθόλου στον Kanye, ο οποίος "άλλαξε τους κανόνες" στο σπίτι!


Πάντως η Kim μάλλον δεν συμφωνεί με τον Kanye σε αυτό το ζήτημα, αφού στις ίδιες δηλώσεις, άφησε να εννοηθεί πως θεωρεί πως είναι κρίμα να μη φορά η μικρή κραγιόν, αφού η θεία της μικρής, η διαβόητη Kylie Jenner, διαρκώς της χαρίζει lip kits από το δικό της brand καλλυντικών!



Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!