GOSSIP

Γνωστό μοντέλο σοκάρει μιλώντας για το ξυλοδαρμό της από τον πρώην της

Η Ναστάζια Μητροπούλου, έγινε αρχικά ευρέως γνωστή ως ένα "από τα κορίτσια του Θέμου" αφού υπήρξε συμπαρουσιάστρια του αείμνηστου Θέμου Αναστασιάδη και τώρα μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και συγκλόνισε τους πάντες καθώς αφηγήθηκε το πόσο βίαιος ήταν μαζί της ο πρώην σύντροφός της.

Το γνωστό μοντέλο παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Μαζί σου” . Όπως εξομολογήθηκε on camera, ύπηρξαν στιγμές που από τα χτυπήματα δεν μπορούσε να περπατήσει.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: “Ήταν πάρα πολύ άσχημο αυτό που μου έκανε ο πρώην σύντροφός μου, όχι μόνο σωματικά, αλλά και ψυχολογικά. Τον παρακάλεσα να σταματήσει να με παρενοχλεί, μου έκανε τη ζωή κόλαση. Είχα φάει μπουνιές στο κεφάλι, δεν το είπα όμως πουθενά αυτό. Με είχε κλωτσήσει στη μέση πάρα πολύ άσχημα. Η τελευταία φορά ήταν η χειρότερη. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ, δεν μπορούσα να γυρίσω πλευρό από τον πόνο, παντού είχα μελανιές. Νόμιζα ότι θα πεθάνω!

Δεν ήταν μόνο μια φορά που είχε γίνει αυτό, ήταν πολλές φορές. Με χτύπαγε, με απειλούσε… Σχεδόν πήγε να με πνίξει, την τελευταία φορά νόμιζα ότι αυτό θα είναι το τέλος μου. Με έπιασε από τα μαλλιά στο δρόμο και με έσυρε στην πολυκατοικία, στις σκάλες! Με είχε χτυπήσει στη μέση και δεν μπορούσα να περπατήσω, κρατούσα ένα σκουπόξυλο για να μπορώ να περπατάω. Τώρα έχω να κάνω δύο χειρουργεία, το ένα είναι στη σπονδυλική στήλη”.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!