GOSSIP

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης ετοιμάζεται να ντυθεί γαμπρός [εικόνες]

Όλα δείχνουν πως σύντομα θα δούμε τον ηθοποιό Αλέξανδρο Μπουρδούμη να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας πλάι στη νέα αγαπημένη του και συνάδελφό του Λένα Δροσάκη που του έχει κλέψει την καρδιά.

Θυμίζουμε πως πριν από αρκετούς μήνες ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης διατηρούσε δεσμό με τη δημοσιογράφο Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου και μάλιστα οι δυο σχεδίαζαν να ανεβούν μαζί τα σκαλιά της εκκλησίας, αλλά τελικά χώρισαν μόλις 1 μήνα πριν γίνει ο γάμος, προκαλώντας τότε μεγάλο ντόρο με το χωρισμό τους.


Τώρα και οι δυο έχουν γυρίσει σελίδα στη ζωή τους και στη ζωή του Αλέξανδρου έχει πλέον μπει η Λένα Δροσάκη, με την οποία συμπρωταγωνιστεί στη νέα ταινία "Ενήλικες στο Δωμάτιο" του Κώστα Γαβρά, που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Γιάνη Βαρουφάκη.


Ο Αλέξανδρος δείχνει πλέον δημόσια πως είναι φουλ ερωτευμένος και ανεβάζει πόζες με τη Λένα στο Instagram, και πάντα την αποκαλεί "η γυναίκα μου", "το κορίτσι μου" κ.λπ. Και σύντομα μάλλον θα την αποκαλεί "η σύζυγός μου", αφού σύμφωνα με άρθρο του youweekly.gr, ο ηθοποιός έκανε ήδη πρόταση γάμου στη Λένα Δροσάκη και αυτή είπε το ναι!


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!