GOSSIP

H Kylie πήγε να εξηγήσει τι συμβαίνει στα ερωτικά της και τα έκανε χειρότερα

Μετά την αποκάλυψη πως η Kylie Jenner έβαλε τέλος στο δεσμό της με τον ράπερ Travis Scott με τον οποίο είχε αποκτήσει την κόρη της Stormi, το Διαδίκτυο πήρε φωτιά με τους εκατομμύρια φαν της να αναρωτιούνται τι συνέβη και οδήγησε σε αυτό το χωρισμό.

Η ίδια η Kylie, αλλά και ο Travis Scott, εδώ και τρεις μέρες, δεν είχαν ούτε διαψεύσει, ούτε επιβεβαιώσει τα δημοσιεύματα που τους ήθελαν να έχουν χωρίσει και το μόνο που όντως επιβεβαιώθηκε είναι πως οι δυο τους δεν πήγαν μαζί στο γάμο των Biebers το περασμένο Σαββατοκύρακο (πήγε μόνο η Kylie μαζί με την κόρη της).

Και αμέσως άρχισαν οι εικασίες πως η Kylie πιθανά έχει βρει νέο σύντροφο και πολλοί πίστεψαν πως αυτός είναι ο γιος του χολιγουντιανού σταρ Will Smith, o ράπερ Jaden Smith, αφού είδαν πως ο Jaden και η Kylie ήταν πολύ... διαχυτικοί στο γάμο του Justin Bieber και οι δυο τους υπήρξαν ζευγάρι και στο παρελθόν.


Και μετά, οι φαν της Kylie,  είδαν φωτογραφίες της 22χρονης να κάνει χθες παρέα με τον ράπερ Tyga (τον πρώην της Kylie, πριν τον Travis Scott) και έγινε νέος χαμός, με πολλούς να θεωρούν πως η Kylie επέστρεψε στην αγκαλιά του Tyga.


Η ίδια η Kylie θέλησε μέσω twitter να δώσει κάποιες εξηγήσεις για την ερωτική ζωή της και να διευκρινίσει ορισμένα πράγματα, για να βάλει τέλος στο... διαδικτυακό χαμό, αλλά μάλλον τα έκανε χειρότερα.
Στο tweet της, αφού κατηγορεί το Διαδίκτυο πως μεγαλοποιεί τα πάντα, εξηγεί πως η σχέση της με τον Travis είναι μια χαρά και πως η φιλία τους και η κόρη τους είναι οι προτεραιότητές τους.
Ενώ και για τις φωτογραφίες με τον Tyga είπε πως δεν βγήκε ραντεβού μαζί του απλά έκανε παρέα με κάποιους φίλους της που τους άφησε σε ένα στούντιο.


Και το γεγονός πως η Kylie χρησιμοποίησε τη λέξη φιλία για να περιγράψει τη σχέση της με τους Travis και Tyga (και ειδικά με τον Travis, τον οποίο μέχρι πριν από λίγες εβδομάδες αποκαλούσε "σύζυγό" της) έκανε τους πάντες να πιστέψουν πως η Kylie όντως έχει χωρίσει με τον Scott.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!