GOSSIP

O βιαστής της Demi Moore ήταν Έλληνας; [εικόνα]

Η χολιγουντιανή σταρ Demi Moore πρόσφατα αποφάσισε να κυκλοφορήσει την αυτοβιογραφία της αποκαλύπτοντας άγνωστες και σκοτεινές πτυχές της ζωής της και σόαρε πολλούς όταν απκάλυψε πως κάποιος την είχε βιάσει σε ηλικία μόλις 15 ετών.

Στο βιβλίο της η Moore μιλούσε για τα δύσκολα παιδικά χρόνια της με τη μητέρα της που πάλευε με τους εθισμούς της και μάλιστα αποκάλυψε πως η μητέρα της την είχε "πουλήσει" στο βιαστή της.

Όλα συνέβησαν όταν επέστρεψε σπίτι μια ημέρα και βρήκε έναν άνδρα στο διαμέρισμά στο οποίο έμενε η μητέρα της.

«Ήταν βιασμός. Ήταν μια προδοσία που με καταρράκωσε όταν ο άνδρας με ρώτησε: Πώς νιώθεις που σε πούλησε ως πόρνη η μητέρα σου για 500 δολάρια», γράφει η 56χρονη σήμερα ηθοποιός για όσα πέρασε.

Και τώρα δημοσιεύματα στον αμερικανικό και βρετανικό Τύπο αποκάλυψαν την ταυτότητα του άνδρα που βίασε την Demi Moore στην ηλικία των 15 ετών και ισχυρίζονται πως είναι ελληνικής καταγωγής.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Mail, η ηθοποιός είπε πως ο βιαστής της ήταν ο "οικογενειακός φίλος" τους  Val Dumas και η εφημερίδα αναφέρει πως πρόκειται για τον ελληνικής καταγωγής Basil Dοumas (Βασίλης Δουμάς), ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 68 ετών το 1997 και ήταν ιδιοκτήτης ενός γνωστού κλαμπ στο Λος Άντζελες το  La Cage Aux Folles club.

Ο πρώην συνέταιρος του Δουμά, ο επίσης ελληνικής καταγωγής George Germanidis (Γιώργος Γερμανίδης) μιλώντας στη βρετανική Sun είπε πως με το Δουμά, υπήρξαν συνεργάτες από το 1974, πως όλοι τον φώναζαν Val αλλά το όνομά του ήταν Basil (Βασίλης) και πως είχε πολλά λεφτά, αλλά δεν γνωρίζει αν ισχύουν τα όσα αναφέρει η Demi Moore.

 

Mάλιστα η Sun δημοσίευσε και μια φωτογραφία του Basil Doumas και το δημοσίευμα αναφέρει πως η εφημερίδα επικοινώνησε με τις κόρες του, οι οποίες όμως δεν θέλησαν να κάνουν καμιά δήλωση.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!