TV BITS

The Voice: Για πρώτη φορά είδαμε την Έλενα να χορεύει τσιφτετέλι [βίντεο]

Μεγάλα κέφια είχαν χθες και οι 4 coaches του TThe Voice of Greece και ειδικά η Έλενα Παπαρίζου για χάρη μιας διαγωνιζόμενης, ανέβηκε στη σκηνή και για πρώτη φορά την είδαμε να χορεύει τσιφτετέλι σε τηλεοπτικό σόου!

Η  Μαρίνα Δρεσίου, ανέβηκε στη σκηνή του The Voice στο 8ο Blind Audition και ερμήνευσε με μοναδικό τρόπο το Still Loving You με αποτέλεσμα και οι 4 κριτές να γυρίσουν τι καρέκλες τους και να δώσουν μάχη για να την πάρουν στην ομάδα τους.


Ο Σάκης Ρουβάς επιστράτευσε τη... γοητεία του πλησιάζοντας τη κοπέλα και οι υπόλοιποι coaches δεν ήξεραν τι να κάνουν για να... ανταγωνιστούν τη γοητεία του Σάκη. Και τότε ο Σάκης πρότεινε στην Έλενα να χορέψει ένα τσιφτετέλι.

«Πες Έλενα, θα χορέψεις τσιφτετέλι;» ρώτησε ο είπε ο Σάκης Ρουβάς και πρόσθεσε «αν η Έλενα χορέψει τσιφτετέλι, εγώ, λέω να πας με την Έλενα. Αν χορέψει τσιφτετέλι η Παπαρίζου, που δεν την έχω δει ποτέ να χορεύει τσιφτετέλι».

«Όταν χορεύω τσιφτετέλι, χορεύω πολύ συγκεκριμένα» ανέφερε η Έλενα για να συνεχίσει, λίγο πριν ανέβει, συμπληρώνοντας: «Συνήθως τα Πέρσικα. Δεν θα χορέψω… Μαέστρο μην παίξεις… Δεν θα χορέψω στην τηλεόραση τσιφτετέλι!».

Αλλά τελικά χόρεψε και... γκρέμισε τα πλατό με το.... καυτό τσιφτετέλι της

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!