GOSSIP

Συγκινεί το αντίο του Γιώργου Νταλάρα στο Γιάννη Σπανό

H είδηση του θανάτου του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη Γιάννη Σπανού, σκόρπισε τη θλίψη στο Πανελλήνιο, καθώς η ελληνική μουσική σκηνή έχασε έναν ακόμη μεγάλο μουσουργό.

Και μεταξύ αυτών που θέλησαν να εκφράσουν δημόσια τη θλίψη τους ήταν και ο γνωστός ερμηνευτής Γιώργος Νταλάρας που είχε συνεργαστεί με το Γιάννη Σπανό και με μια ανάρτηση στο Facebook συγκίνησε τους πάντες με τα λόγια του για τον σπουδαίο δημιουργό και άφησε να εννοηθεί πως ο ίδιος έχει στεναχωρηθεί πολύ με τις μεγάλες απώλειες που έζησε πρόσφατα το ελληνικό πεντάγραμμο.


"Βαριά θλίψη, κενό. Σαν να μην έφταναν οι απώλειες αυτό τον καιρό. Ξέρω... Δεν ζει μαζί μας, θα ζουν για πάντα τα μεγάλα τραγούδια του, η μουσική του. Παρηγοριά. Έφυγε ο Γιάννης Σπανός. Ένας σπουδαίος, ένας πολύ μεγάλος συνθέτης, που το έργο του θα ζει για πάντα. Μας λείπει όμως κι ο άνθρωπος. Ο υπέροχος, ο χαριτωμένος, ο πάντα γελαστός, ο γενναιόδωρος Γιάννης. Το κενό είναι μεγάλο, δυσαναπλήρωτο. Ο θάνατος είναι νομοτέλεια, όμως αυτούς που αγάπησες, κακά τα ψέμματα, τους θες κοντά σου, όσο γίνεται πιο πολύ. Στο καλό αγαπημένε μου φίλε. Σ' ευχαριστώ" έγραψε στο Facebook

 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!