TV BITS

The Voice: Η Έλενα μίλησε για ένα σέξι ατύχημα που είχε on stage [βίντεο]

Στα χθεσινοβραδινά Blind Auditions ένας διαγωνιζόμενος είπε πως ασχολείται ερασιτεχνικά με τα ακροβατικά και αυτό στάθηκε η αφορμή να ακούσουμε την Έλενα Παπαρίζου να αφηγείται μια απίστευτη ιστορία με ένα σέξι ατύχημα που της είχε συμβεί.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια και coach του The Voice, συγκεκριμένα, αναφέρθηκε σε ένα απρόοπτο που την έφερε σε δύσκολη θέση μερικά χρόνια πριν ενώ βρισκόταν στη σκηνή την Πολωνία.

«Το έχω πάθει να μου σκιστεί το τζην… Πάρα πολύ άβολη η στιγμή» ανέφερε χαρακτηριστικά η Έλενα Παπαρίζου. «Είχε σκιστεί ο καβάλος από μέσα».

«Μια φορά το είχα πάθει επί σκηνής πριν πάρα πολλά χρόνια όταν ήμουν στην Πολωνία. Έκανα μια συναυλία με τους Antique, φορούσα μαύρο παντελόνι, μαύρο μπουστάκι και σακάκι. Και ξαφνικά νιώθω… αέρα!» σχολίασε με χιούμορ η coach του The Voice.

«Το πρώτο πράγμα που κάνω, έτσι όπως τραγουδούσα και φεύγει λίγο πίσω το χέρι, είναι να καταλάβω πως έχει σκιστεί από πίσω μέχρι μπροστά το παντελόνι. Είχα ακόμα άλλα 25 λεπτά στη σκηνή. Με πολύ ωραίο τρόπο έκανα πως ζεστάθηκα, πήρα το σακάκι και το έδεσα γύρω από τον πισινό μου για να μην έχουμε ευτράπελα και συνέχισα το σόου» πρόσθεσε η Έλενα Παπαρίζου στην περιγραφή της.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!