GOSSIP

Ρεκόρ πωλήσεων για τη συναυλία της Celine Dion στη Κύπρο!

Σπάει τα ταμεία σε πωλήσεις το μεγαλύτερο συναυλιακό γεγονός που έχει προγραμματιστεί μέχρι σήμερα και αναμένεται στη Κύπρο τον Αύγουστο του 2020. Η CELINE DION επισκέπτεται για πρώτη φορά τη Κύπρο στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας της COURAGE WORLD TOUR.

H συναυλία, την οποία παρουσιάζει η MELCO και η CITY OF DREAMS εκτός από χιλιάδες κύπριους έχει προσελκύσει μέχρι στιγμής και εκατοντάδες ενδιαφερομένους από άλλες χώρες όπως την Ελλάδα, την Αίγυπτο, το Λίβανο και το Ισραήλ που έχουν ήδη αποκτήσει το δικό τους εισιτήριο.

Στη Powered by SUPER FM πολυαναμενόμενη συναυλία της ποπ τραγουδίστριας CELINE DION στη Κύπρο, έχουν ήδη προ πωληθεί χιλιάδες μαγικά χαρτάκια μέσα σε μόνο μερικές μέρες από την επίσημη ημερομηνία διάθεσης τους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας μάλιστα ταξιδιωτικά γραφεία ήδη προετοιμάζουν τα ταξιδιωτικά τους πακέτα που θα συνδυάσουν για τους ενδιαφερόμενους διακοπές και συναυλία.

Εμείς δεν έχουμε παρά να πούμε ότι όποιος θέλει να απολαύσει την σταρ φαινόμενο στη Κύπρο μπορεί ακόμη να το κάνει κρατώντας εγκαίρως τη δική του θέση μέσω της https://celinedioncyprus.soldoutticketbox.com/ με τις τιμές για τα διαθέσιμα εναπομείναντα εισιτήρια να ξεκινάνε από 79 ευρώ.

 

ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ: SCAFFOLDING SOLUTIONS

ΧΟΡΗΓΟΙ: AUDI - CABLENET

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΙΓΜΑ – ΟΚ – ADBOARD MEDIA

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ: ΚΕΜΑΝΕΣ PRINT SHOP

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 70 00 70 66

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ: MOONLIGHT SHOW PRODUCTIONS LTD


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!