GOSSIP

Η Βικτώρια Καρύδα διαψεύδει τις φήμες πως επιστρέφει στο My Style Rocks

Έχει περάσει ένας χρόνος από τη δολοφονία του συζύγου της Βικτώριας Καρύδα και το τελευταίο διάστημα ακούγονταν έντονα η φήμη πως το γνωστό μοντέλο, ετοιμάζεται να συμμετάσχει και πάλι στο τηλεοπτικό σόου My Style Rocks.

Θυμίζουμε πως η Βικτώρια ήταν μια από τις παίκτριες που συμμετείχαν στο γνωστό σόου μόδας, αλλά αναγκάστηκε να σταματήσει εξαιτίας της τραγικής δολοφονίας του συζύγου Γιάννη Μακρή.


Και τώρα λέγονταν πως η Βικτώρια, μαζί με άλλες παίκτριες που ξεχώρισαν στις προηγούμενες σεζόν (όπως η Ιωάννα Τούνη) θα επέστρεφαν στο My Style Rocks,


Η ίδια η Βικτώρια ωστόσο έσπευσε με νέες δηλώσεις της σε τηλεοπτική εκπομπή, να διαψεύσει αυτές τις φήμες (χωρίς να διαψεύσει πως της έγινε σχετική πρόταση) και μάλιστα εξήγησε γιατί δεν θα τη δούμε στο νέο κύκλο του My Style Rocks. 

«Ο χρόνος δεν είναι γιατρός. Όσο περνάει ο καιρός τόσο περισσότερο καταλαβαίνεις ότι ο αγαπημένος σου δεν θα γυρίσει». Για τις φήμες που τη θέλουν να επιστρέφει τηλεοπτικά μέσω του «My Style Rocks 3» είπε: «Δεν θα είμαι στο My Style Rocks, δεν θέλω προς το παρόν να βγω στην τηλεόραση. Μπορεί να μείνω στο εξωτερικό» είπε το μοντέλο στις τηλεοπτικές κάμερες.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!