TV BITS

The Voice: Χθες έγινε χαμός με τα steals παικτών - Μόνο ο Σάκης δεν "έκλεψε"

Χθες παρακολουθήσαμε το δεύτερο επεισόδιο των Knockouts του φετινού Τhe Voice, όπου οι διαγωνιζόμενοι της κάθε ομάδας ανεβαίνουν επί σκηνής ανά τριάδες και ο coach της ομάδας επιλέγει μόνο έναν για να συνεχίσει ενώ οι υπόλοιποι δύο ελπίζουν πως ίσως τους "κλέψει" κάποιος άλλος coach. Και ειδικά χθες είδαμε πολλά steals.

Συνολικά χθες είχαμε τέσσερα  steals, αλλά το εντυπωσιακό είναι πως τα δύο από αυτά έγιναν στην ίδια τριάδα παικτών της ομάδας της Εέωνόρας Ζουγανέλη.


Η Ελεωνόρα ανέβασε στη σκηνή τρεις παίκτες της ομάδας της τους Γιώργο Ευθυμιάδη,  Έβαν Γιαννόπουλο και Θάνο Νικολόπουλο και τελικά η Ελεωνόρα αποφάσισε να συνεχίσει με το Γιώργο, ο Πάνος Μουζουράκης "έκλεψε" τον Έβαν και η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς πάτησαν το steal και διεκδίκησαν το Θάνο, ο οποίος επέλεξε τελικά την ομάδα της Έλενας, αφήνπντας... στον άσσο τον Σάκη.

 

Ποιοι προκρίθηκαν στα Battles.

Από την ομάδα της Ελεωνόρας Ζουγανέλη οι Μάνος Μακρόπουλος, Ανδρομάχη Κοσκερίδου (steal από τον Πάνο Μουζουράκη), ς, Μανώλης Μπρίμπος.

Από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη κέρδισαν τις μονομαχίες οι Κωνσταντίνα Υφαντή, Τζώρτζια Τζελάτη, Έβαν Γιαννόπουλος (steal από την Ελεωνόρα Ζουγανέλη), Κλεοπάτρα Ιακώβου (steal από τον Σάκη Ρουβά), Ταμάρ Μπαρσαμιάν.

Με την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου συνεχίζουν οι Αντώνης Αχτύπης, Θάνος Νικολόπουλος (steal από την Ελεωνόρα Ζουγανέλη), Μελίσα Κυριάκου, Γεωργία Δανιηλίδου.

Με την ομάδα του Σάκη Ρουβά πέρασαν οι Αριστοτέλης Πολονύφης, Ειρήνη Τσοκούνογλου, Louise Du Toit.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!