GOSSIP

H Kylie Jenner πούλησε το 51% της Kylie Cosmetics σε εταιρεία-κολοσσό

Το περιοδικό Forbes ανέδειξε την Kylie Jenner ως τη νεαρότερη αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχο στον κόσμο (εκθρονίζοντας τον Zuckerberg) αφού η 22χρονη χάρη στην εταιρεία καλλυντικών που δημιούργησε, κατάφερε να γίνει πολύ πλουσιότερη σε σύγκριση με αρκέτες από τις αδελφές της (που είναι η Kendall Jenner και οι Kardashians). Όμως τώρα η Kylie έκανε μια επιχειρηματική κίνηση - έκπληξη.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Kylie αποφάσισε να πουλήσει το 51% των μετοχών της εταιρείας καλλυντικών Kylie Cosmetics και Kylie Skin (η ίδια κατείχε το 100% των μετοχών) έναντι 600 εκατομμυρίων δολαρίων!


Συγκεκριμένα η Kylie πούλησε το 51% της εταιρείας της στον επιχειρηματικό όμιλο Coty, που έχει και άλλα brands καλλυντικών  όπως τα CoverGirl, OPI, Rimmel και Sally Hansen.


Και πολλοί πίστεψαν πως η Kylie, τώρα που απέκτησε παιδί, δεν μπορεί πια να ασχολείται με την επιχείρησή της και για αυτό το λόγο παραχώρησε τη μερίδα του λέοντος σε άλλη εταιρεία. Ωστόσο μια σχετική ανακοίνωση που επιβεβαιώνει την πώληση των μετοχών, αναφέρει πως η Kylie θα παραμείνει το κεντρικό πρόσωπο της εταιρείας, πως η ίδια και το team της θα συνεχίζουν να παίρνουν τις κεντρικές αποφάσεις και πως στην ουσία αυτή η πώληση έγινε ώστε τα καλλυντικά της Kylie πλέον να κυκλοφορούν στην αγορά σε όλο τον κόσμο (μέχρι τώρα πωλούνταν μόνο on line).
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie Cosmetics (@kyliecosmetics) on Nov 18, 2019 at 4:22pm PST

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!