GOSSIP

Ο Γρηγόρης Πετράκος έγινε έξαλλος με μια αφίσα για το HIV [εικόνα]

Έξω φρενών έγινε ο γνωστός τραγουδιστής Γρηγόρης Πετράκος όταν αντίκρισε μια αφίσα μιας νέας καμπάνιας κοινωνικής ευαισθητοποίησης για το HIV και εξέφρασε δημόσια την αγανάκτησή του μέσω social media, προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις.

Πρόκειται για μια μια αφίσα της νέας καμπάνιας που φέρει τον τίτλο «I’m Positive» , που δημιουργήθηκε από τη Θετική Φωνή και τη Στέγη Ιδρύματος Ωνάση, με στόχο την κοινωνική ευαισθητοποίηση για τους ανθρώπους που ζουν με τον ΗΙV.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ONASSIS STEGI (@onassis.stegi) on Nov 13, 2019 at 11:16am PST


Οι αφίσες της καμπάνιας, τις τελευταίες μέρες βρίσκονται παντού στην Αθήνα και μια τέτοια αφίσα είδε και ο τραγουδιστής Γρηγόρης Πετράκος μέσα σε ένα λεωφορείο και προφανώς εκνευρίστηκε πολύ και... ξεσπάθωσε μέσω Facebook γράφοντας τα ακόλουθα:
"Αυτή η φωτογραφία με τους δύο λάγνους καραφλομουσάτους (φυσικά με tattoo στο λαιμό για να είναι in..) , καμπάνια τάχα κατά του Aids, βρισκόταν τεράστια κολλημένη σε όλο το πίσω μέρος του λεωφορείου μπροστά μου το πρωί όπως πήγαινα την κόρη μου στο σχολείο. Η μόνη ατάκα που έγραφε επάνω ήταν “i m positive”… Από αυτό, ένα παιδί που κάθεται στη στάση και τους βλέπει πρέπει να “ευαισθητοποιηθει” για το Aids? Βλέπει δύο άντρες να δίνουν φιλάκι τρυφερό και λέει i m positive… Όχι ρε εγώ δεν είμαι… Και όλα αυτά όχι σε ένα περιοδικό για μεγάλους αλλά Γιγαντοαφισα στο ΛΕΩΦΟΡΕΊΟ που πάνε τα παιδιά στο σχολείο. Έχω αηδιάσει με τους pollitically correct και θα ρίχνω κράξιμο στο εξής!!
Αρκετά με την αυτοδιαφήμιση σας!!!"

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!