GOSSIP

Η Μπέττυ Μαγγίρα παραδέχτηκε πως κάνει μπότοξ από τα 30 της

Η γνωστή ηθοποιός, πρώην μοντέλο και παρουσιάστρια είναι πλέον 45 ετών και έχει αποκτήσει δύό κόρες από το γάμο της με τον πολίστα Δημήτρη Μάζη και σε νέα συνέντευξή της παραδέχτηκε δημόσια πως δεν θέλει να αφήσει τα σημάδια του χρόνου να κάνουν την εμφάνισή τους στο πρόσωπό της.

Η Μπέττυ μίλησε στη "Νέα Σελίδα¨και όταν ρωτήθηκε αν νιώθει ανασφάλεια επειδή μεγαλώνει απάντησε:

"Δεν αφήνω τον εαυτό μου να νιώσει ανασφάλεια και κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να διατηρώ την εικόνα μου σε ένα επίπεδο που να με ικανοποιεί. Δεν πρόκειται να κάνω υπερβολές, αλλά ό,τι μου προτείνει η αισθητικός μου, που την εμπιστεύομαι, το οποίο μπορεί να λειτουργήσει προληπτικά, θα το δοκιμάσω. Δεν έχω καταφύγει ακόμα σε πλαστικές, αλλά αν χρειαστεί και μάθω ότι υπάρχει ένα γιατρός που κάνει ωραία δουλειά και δεν κινδυνεύω να παραμορφωθώ, μπορεί και να το τολμήσω στο μέλλον"

Στην πορεία όταν της είπαν πως πολλές γυναίκες ξεκίνησαν τα μπότοξ από τα τριάντα, πριν προλάβουν να σχηματιστούν οι πρώτες ρυτίδες, η ίδια έσπευσε να παραδεχτεί δημοσίως: 

"Κι εγώ το πρώτο μου μπότοξ στα τριάντα και κάτι το έκανα. Μόλις είδα την πρώτη ρυτίδα στο μέτωπο μου να διαγράφεται, της είπα «έξω από εδώ, κουκλίτσα μου!» (γελάει). Αλλά όλα αυτά δεν τα κάνω για τον Δημήτρη. Το κάνω γιατί εμένα με ευχαριστεί να είμαι νέα και όμορφη"

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!