GOSSIP

Κάποιος αποκάλυψε τα χρήματα που πήρε η Ζωή Λάσκαρη από το Playboy

Τον Οκτώβριο του 1985, κυκλοφόρησε ένα από τα πιο θρυλικά εξώφυλλα της ελληνικής έκδοσης του Playboy, με τη 41χρονη τότε Ζωή Λάσκαρη και τώρα κάποιος αποκάλυψε την αμοιβή που δόθηκε στην αείμνηστη ηθοποιό για να κάνει αυτή τη φωτογράφηση, αν και η ίδια είχε πει πως δεν είχε πληρωθεί.

Ο  Χάρης Χριστόπουλος μίλησε στο People και αναφέρθηκε στη... χρυσή εποχή των ελληνικών περιοδικών  και των φωτογραφήσεων.

 «Η Λάσκαρη είχε πάρει πολλά λεφτά για το εξώφυλλο του Playboy. Νομίζω περίπου πέντε εκατομμύρια δραχμές» θυμάται ο φωτογράφος που εξηγεί πως εκείνη την εποχή δεν υπήρχε το Photoshop.

«Θέλω να σου πω ότι εκείνα τα χρόνια δεν υπήρχε photoshop με τη μορφή που υπάρχει σήμερα, ωστόσο γινόταν με έναν διαφορετικό τρόπο. Γινόταν photoshop χειροποίητο. Οι αδελφοί Διαμαντόπουλοι, ο Ντίνος και ο Τάκης, είχαν μια τεχνοτροπία που την υιοθέτησαν από τον πατέρα τους, αλλά την εξέλιξαν στο έπακρο. Τύπωναν τις φωτογραφίες και μετά έπαιρναν το ξυράφι. Έξυναν τις ρυτίδες και λέπταιναν τη μέση. Αυτό έκανα κι εγώ. Αφού τελειώναμε, φωτογραφίζαμε ξανά την ήδη υπάρχουσα φωτογραφία και τη στέλναμε» σημειώνει.

Η Λάσκαρη έλεγε πως δεν είχε πληρωθεί.

Η Ζωή Λάσκαρη είχε δηλώσει: «Δεν ήθελα λεφτά. Ήθελα ένα κότερο, να μπω στη φωτολουσία του Αιγαίου, σε μέρη που δεν φωτογραφήθηκε κανείς… Τι χρειαζόμουν; Ένα φωτογράφο κι ένα μακιγιέρ. Αυτά ζήτησα…»

Και σε μεταγενέστερη συνέντευξή της είχε πει «Πόσο εξευτελισμένη θα ήμουν σήμερα αν είχα πουλήσει το γυμνό κορμί μου τότε; Όσο πιο ακριβά, τόσο πιο εξευτελισμένη».

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!