TV BITS

The Voice: Πολύ σέξι ήταν χθες η Έλενα και πόζαρε με την ομάδα της

Ξεκίνησαν χθες βράδυ, τα Live Cross Battles του The Voice και συνολικά είδαμε 9 ζευγάρια διαγωνιζόμενων να διεκδικούν την πρόκριση στους Ημιτελικούς. Και μια από τις πιο λαμπερές παρουσίες της βραδιάς ήταν αναμφίβολα αυτή της Έλενας Παπαρίζου.

H Έλενα για το πρώτο live show του φετινού κύκλου του The Voice, επέλεξε να φορέσει ένα naked dress της Χριστίνας Ζαφειρίου.


Η Παπαρίζου έκανε μια εντυπωσιακή είσοδο στα πλατό, φορώντας ένα πολύ καυτό, μαύρο, μίνι φόρεμα, με κρόσια στο φινίρισμα και πουά διαφάνεια που δεν άφηνε και πολλά στην φαντασία και αποκάλυπτε τα καλλίγραμμα πόδια της τραγουδίστριας και ο παρουσιαστής του σόου Γιώργος Λιανός αναφώνησε OMG όταν την είδε.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helena Paparizou (@helenapaparizouofficial) on Dec 6, 2019 at 11:03am PST


Συνολικά δύο διαγωνιζόμενοι από την ομάδα της, η Κωνσταντίνα Παπαστεφανάκη και η Έρικα Σοττέρη κατάφεραν χθες να πάρουν τη νίκη και λίγο μετά την ολοκλήρωση του πρώτου  live, η Έλενα πόζαρε με όλους τους παίκτες της ομάδας της, καθώς τα Live Cross Battles ανανεώνουν το ραντεβού τους με το τηλεοπτικό κοινό για το βράδυ της ερχόμενης Κυριακής.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helena Paparizou (@helenapaparizouofficial) on Dec 6, 2019 at 11:06am PST

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!