GOSSIP

Κάτι πρόδωσε πως η Kylie Jenner ερωτεύτηκε ένα πασίγνωστο σταρ

Πριν από λίγες εβδομάδες, έγινε γνωστό πως η Kylie Jenner χώρισε με τον ράπερ Travis Scott που είναι και ο πατέρας της κόρης της Stormi, αλλά τώρα πολλοί θεωρούν πως το 2020 δεν θα βρει την Kylie... μόνη, αφού είναι βέβαιοι πως η νεαρή δισεκατομμυριούχος της οικογένειας Kardashian, ήδη είναι ζευγάρι με έναν πασίγνωστο σταρ.

Ο λόγος για τον τραγουδιστή και ράπερ Drake τον πρώην σύντροφο της Rihanna.


Μάλιστα μολονότι πριν λίγο καιρό, δημοσίευμα διέψευδε τις φήμες πως ο Drake και η Kylie είναι ζευγάρι, οι φαν τους θεωρούν πως και οι δυο σταρ, με έμμεσο τρόπο, φροντίζουν να επιβεβαιώσουν το γεγονός πως κάτι παίζει μεταξύ τους.

Και θεωρούν πως δύο φωτογραφίες το αποδεικνύουν. 


Την πρώτη την ανέβασε πριν λίγες μέρες στο Instagram ο Drake και σε αυτή φοράει ένα λευκό καπέλο που μοιάζει να το έχει φιλήσει κάποια γυναίκα με κραγιόν και η... στάμπα θυμίζει το λογότυπο της εταιρείας καλλυντικών της Kylie. Παράλληλα στην ίδια φωτογραφία ο Drake  φορά φούτερ με τις λέξεις Sierra Canyon που αποτελούν το όνομα του σχολείο στο οποίο ήταν μαθήτρια η Kylie.


Τη δεύτερη φωτογραφία την ανέβασε η Kylie στο Instagram για να μας δείξει τα νέα γραφεία της εταιρείας της και τους νέους αυτόματους πωλητές με τα καλλυντικά της, αλλά ακριβώς  δίπλα υπάρχει ένας αυτόματος πωλητής με σαμπάνιες και οι φαν της πιστεύουν πως επίτηδες έβαλε και αυτόν το μηχάνημα στο πλάνο, επειδή το ψευδώνυμο του Drake είναι Champagne Pappi.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!