GOSSIP

Τούρκος ηθοποιός δήλωσε πως θέλει να παντρευτεί τη Χαρά του GNTM

Ο Τούρκος ηθοποιός Μπουράκ Χακί, είναι γνωστό πως διατηρεί δεσμό με τη Χαρά Παππά, ένα από τα μοντέλα του φετινού GNTM και χθες δήλωσε σε όλους πως σκοπεύει να την παντρευτεί.

Ο Μπουράκ Χακί βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεωνόρας Μελέτη και μίλησε για την συμμετοχή της Χαράς Παππα στο GNTM, για το πως καταλάβαινε ο ίδιος τι συμβαίνει στο reality, αλλά και για τον γάμο τους!
«Είμαι περήφανος για τη συμπεριφορά της Χαράς στο GNTM. Το παρακολουθούσα. Έκανα κατά κάποιο τρόπο μετάφραση όταν έβλεπα. Ο ξάδερφός μου ξέρει ελληνικά. Έχω και κάποιους φίλους που ξέρουν ελληνικά. Η τεχνολογία είναι πάρα πολύ εξελιγμένη. Όταν μεταδίδεται μια εκπομπή υπάρχει πρόγραμμα μετάφρασης. Το άνοιγα και άκουγα τι έλεγαν. Βρήκα αυτή τη λύση. Την παρακολουθούσα και ήθελα να είναι καλά. Σκέφτηκα πως μπορεί να κλάψει περισσότερο γιατί είναι ευαίσθητη, αλλά ευτυχώς μπροστά στις κάμερες δεν έκλαψε πολύ. Είμαι πολύ χαρούμενος που τα τελευταία τρία χρόνια είναι στη ζωή μου η Χαρά. Συναντηθήκαμε τυχαία και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Η Χαρά έκανε το πρώτο βήμα. Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά. Φοβάμαι τα αεροπλάνα, αλλά για να δω τη Χαρά άλλαξα δύο πτήσεις σε μια μέρα. Η Χαρά ήθελε πολύ να γίνει μοντέλο και τη στήριξα στο GNTM. Δεν έχουμε αποφασίσει αν θα ζήσουμε στην Ελλάδα ή στην Τουρκία, ο έρωτας θα νικήσει. Ο πατέρας μου ήταν από τον Κομοτηνή. Στη ζωή μου υπάρχει μόνο η Χαρά και θέλω να την παντρευτώ», είπε μεταξύ άλλων ο Μπουράκ Χακί.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!