MEN'S GUIDE

Οι ειδικοί επιβεβαιώνουν πως ο Άι Βασίλης αποτελεί ερωτική φαντασίωση πολλών

Η γιορτινή περίοδος πλέον ξεκίνησε και επίσημα και αν αυτές τις μέρες, θέλεις να κάνεις λίγο πιο... πικάντικη την ερωτική ζωή σου με τη σύντροφό σου, μάθε πως μια από τις μεγαλύτερες και δημοφιλέστερες ερωτικές φαντασιώσεις των γυναικών (και όχι μόνο) σχετίζεται με τον άγιο των ημερών, τον Άι Βασίλη.

Πλειάδα sex experts έχουν προσπαθήσει να ερμηνεύσουν γιατί ο καλοκάγαθος άγιος που φέρνει δώρα στα "καλά παιδιά" τις γιορτές φιγουράρει στις ερωτικές φαντασιώσεις πολλών και δίνουν πολλαπλές ερμηνείες (από το οιδιπόδειο σύμπλεγμα, μέχρι το γεγονός πως η λογική πως δεν φέρνει δώρο στα κακά παιδιά συνάδει με το φετιχισμό και το σαδομαζοχισμό). Και μπορεί να μην συμφωνούν για την ερμηνεία του φαινομένου, αλλά όλοι συμφωνούν πως πράγματι ο Santa αποτελεί μια από τις κορυφαίες ερωτικές φαντασιώσεις στον πλανήτη.


Και αυτό το επιβεβαιώνουν και πιο "απτά" στοιχεία, όπως οι τρελές πωλήσεις και οι αναρίθμητες αναζητήσεις στο Amazon για "σέξι στολές Άι Βασίλη" αλλά και το γεγονός πως ο Άι Βασίλης πάντα εμφανίζεται στις πρώτες θέσεις στις λίστες ερευνών με τα πρόσωπα (φανταστικά και μη) που γεννούν ερωτικές φαντασιώσεις.


Έχοντας όλα αυτά στο νου και σεβόμενος τις συμβουλές της sex expert Tracey Cox, που σε σχετικό άρθρο της Daily Mail, τονίζει πως πρέπει πάντα να συζητάς τις σεξουαλικές φαντασιώσεις σου με το ταίρι σου, πριν τολμήσεις να τις εφαρμόσεις, δοκίμασε να προτείνεις στη σύντροφό σου ένα role playing στο κρεβάτι με θέμα τον Santa για να κάνεις ... γιορτές και στο σεξ.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!