GOSSIP

Ηθοποιός που έπαιξε στο Captain America κατηγορείται πως σκότωσε τη μητέρα της

Σοκ έχει προκαλέσει στο Χόλιγουντ η είδηση πως μια ηθοποιός η οποία συμμετείχε (με μικρό βέβαια ρόλο) στην πασίγνωστη ταινία Captain America, έχει συλληφθεί και κατηγορείται πως σκότωσε τη μητέρα της.

Ο λόγος για την Mpolly Fitzerald, που είχε έναν μικρό ρόλο το 2011 στην ταινία «Captain America: The First Avenger» (ήταν ένα από τα κορίτσια του Stark - του επιχειρηματία - ήρωα των κόμικς της Marvel) . Η 38χρονη συνελήφθη την Τρίτη, έντεκα μέρες μετά τη δολοφονία της μητέρας της, σύμφωνα με δήλωση της αστυνομίας του Κάνσας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του TMZ, η αστυνομία δέχτηκε κλήση για ένοπλη ληστεία στο σπίτι της μητέρας της ηθοποιού, Πατρίτσια. Όταν έφτασαν εκεί, βρήκαν νεκρή την 68χρονη, που είχε δεχτεί επίθεση με μαχαίρι.

«Μια 38χρονη λευκή γυναίκα, γνωστή στο θύμα, ήταν παρούσα στο συμβάν και μεταφέρθηκε με μικροτραυματισμούς σε κοντινό νοσοκομείο» ανέφερε η αρχική δήλωση της αστυνομίας.

Η εγγύηση ορίστηκε στα 500 χιλιάδες δολάρια, ενώ η υπόθεση παραμένει ακόμη υπό διερεύνηση, χωρίς να έχουν μέχρι στιγμής δοθεί περισσότερες λεπτομέρειες στη δημοσιότητα.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!