MEN'S GUIDE

Αυτοί είναι οι 12 πιο καλοντυμένοι σταρ στις φετινές Χρυσές Σφαίρες

Ιδιαίτερα λαμπερή ήταν και η φετινή 77η τελετή απονομής των βραβείων Χρυσές Σφαίρες και πλέον όλοι κάνουν τον απολογισμό για το ποιο σταρ κατάφεραν να κερδίσουν τις εντυπώσεις στο κόκκινο χαλί.

Ειδικά φέτος είδαμε αρκετές... ακραίες στιλιστικές επιλογές στο κόκκινο χαλί και αν κρίνουμε από τα ονόματα των σταρ που κατάφεραν να κερδίσουν μια θέση στις λίστες με τους πιο καλοντυμένους της βραδιάς, οι "συντηρητικές" επιλογές, όπως το σμόκιν, ο συνδυασμός άσπρου - μαύρου και το κλασικό μαύρο βραδινό κοστούμι δεν χάνουν ποτέ τη διαχρονικότητά τους και παραμένουν οι πιο ασφαλείς επιλογές για να είναι κανείς στιλάτος σε μια επίσημη περίσταση χωρίς υπερβολές.


Υπάρχουν όμως και μικρά στοιχεία που κάνουν in fashion τις επιλογές των σταρ που κρίθηκαν ως οι πιο καλοντυμένοι της βραδιάς, όπως τα κοστούμια και σμόκιν από μπλε βελούδο, τα βελούδινα παπούτσια, οι σατέν ή λαμπερές λεπτομέρειες στα πέτα των σακακιών ή στις τσέπες, οι λεπτές vintage style γραβάτες σαν αυτή του Rami Malek φορεμένες με καρφίτσα, τα φουλάρια αντί για παπιγιόν ή γραβάτα, το total black look κ.ά.

Ansel Elgort

Brad Pitt

Daniel Craig

Joe Manganiello

Joe Alwyn

Leonardo Dicpario

Taika Waititi

Rami Malek

Tom Hanks

Tony Shalhoub

Josh O Connor

Matt Bomer

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!