WOMEN'S GUIDE

Μάθαμε τι τρώει κάθε πρωί η Victoria Beckham και παραμένει αδύνατη

Η πρώην τραγουδίστρια των Spice Girls, νυν σχεδιάστρια μόδας και σύζυγος του David Beckham, όλες αυτές τις δεκαετίες που βρίσκεται στο προσκήνιο είναι πάντα ιδιαίτερα fit και πάντα αδύνατη.

Μάλιστα κατά καιρούς την έχουν κατηγορήσει πως πάσχει από κάποια διατροφική διαταραχή, αλλά η ίδια λέει πως αυτό δεν ισχύει και πως απλά πάντα πρόσεχε τη διατροφή της και έτσι διατηρεί αυτό το σώμα, ακόμα και τώρα που είναι 45 ετών.


Και τώρα μοιράστηκε κάποια από τα μυστικά της διατροφής της και συγκεκριμένα τι ακριβώς τρώει κάθε πρωί.


Μέσω Instagram Story, η Victoria μας έδειξε πως ξεκινά πάντα τη μέρα της με δυο κουταλιές, μηλόξυδο (και συγκεκριμένα ξύδι από οργανικό μηλίτη) που θεωρείται πως βοηθά στο αδυνάτισμα, μειώνει τα επίπεδα ζαχάρου, ενισχύει το μεταβολισμό και μειώνει τις φλεγμονές και τις προσβολές από βακτήρια.


Ακολούθως η Victoria πίνει φρέσκο χυμό λεμονιού με ζεστο νερό, ένα ρόφημα που επίσης λέγεται πως βοηθά στο αδυνάτισμα (αν και κάποιοι το αμφισβητούν) και στο detox.


Τέλος τρώει ένα μπολ με σπόρους chia, λίγα βατόμουρα και γάλα αμυγδάλου, δηλαδή ένα πρωινό με υλικά, που όλα τους θεωρούνται super foods, έχουν ισχυρά αντιοξειδωτικά, λίγες θερμίδες και πολλά θρεπτικά στοιχεία. Μάλιστα το πρωινό της, το ετοιμάζει η κόρη της Harper.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!