GOSSIP

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Meghan Markle μετά το σάλο του Megxit

H Meghan Markle, βρίσκεται στο Καναδά μετά το σάλο που προκάλεσε η ανακοίνωση που έκανε με το σύζυγό της και την πρόσφατη συνάντηση της βασιλικής οικογένειας για το Megxit και εκεί έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνισή της.

H Δούκισσα του Sussex πραγματοποίησε την πρώτη της δημόσια έξοδο μετά την απόφαση που πήρε με τον σύζυγό της και η είδηση κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Η Meghan Markle βρέθηκε στο Downtown Eastside Women’s Center, στο Βανκούβερ του Καναδά. Πρόκειτια για ένα κέντρο το οποίο βοηθάει γυναίκες και παιδιά που έχουν υποστεί ενδοοικογενειακή βία ή χρειάζονται βοήθεια και στήριξη.

Η Meghan Markle φωτογραφήθηκε με το προσωπικό του κέντρου και στη συνέχεια το στιγμιότυπο αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα του Downtown Eastside Women’s Center στο Facebook. 

Λίγο αργότερα και μετά την επίσκεψή της στο Downtown Eastside Women's Centre στο Βανκούβερ, όπου μίλησε με το προσωπικό για ζητήματα που αφορούν τις γυναίκες, η Meghan εθεάθη να επιστρέφει στην προβλήτα προκειμένου να επιβιβαστεί στο υδροπλάνο που θα την επέστρεφε πίσω σπίτι της.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!