GOSSIP

O Νίνο διαψεύδει κατηγορηματικά πως έχει δεσμό με τη Δανάη Μπάρκα

Έξαλλος έγινε ο γνωστός τραγουδιστής Νίνο, όταν διάβασε πως του... χρεώνουν δεσμό με την κόρη της ηθοποιού Βίκυς Σταυροπούλου, την επίσης ηθοποιό Δανάη Μπάρκα.

Ο Νίνο δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του με το δημοσίευμα που ανέφερε πως πιθανά έχει δεσμό με τη νεαρή ηθοποιό και πως οι δυο τους το τελευταίο διάστημα έχουν έρθει πολύ κοντά και με ένα κείμενό του στα social media διέψευσε τα πάντα.

«Αντί να γράψετε και να βοηθήσετε την κατάσταση ότι γράφω ας πούμε για 2000 άτομα τραγούδια, γράφετε ότι μαλ@@ια σας κατέβει.

Όσο περνάνε τα χρόνια όλο και πιο άσχετα πράγματα γράφετε.

Τον κολοσσό να σηκώσω, θα γράψετε ότι είμαι έξαλλος – ξέρω εγώ με κάτι -, η ότι βγαίνω με μια που δεν βγαίνω. Γι’ αυτό σας λέω τσουτσέκια. Εσείς είστε που αν πεθάνω θα το γράψετε με χαρά, για να το γράψετε πρώτοι.

Όπως και τώρα θα γράψετε έξαλλος ο Νίνο με δημοσίευμα που τον θέλει με γνωστή ηθοποιό. Είστε ένας βόθρος από άχρηστες και για τη συγκεκριμένη περίπτωση, πάλι ψεύτικες πληροφορίες. Ο μηδέν σεβασμός στα τσουτσέκια από μένα. Νίνος Ξυπολιτάς», αναφέρει συγκεκριμένα ο τραγουδιστής.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!