GOSSIP

Πρώην κουνελάκι του Playboy δολοφονήθηκε από πρώην σύντροφό της

Σοκ προκάλεσε στο Χόλιγουντ, ο φρικτός θάνατος της Amie Harwick, ενός πρώην μοντέλου, που έχει ποζάρει και για το Playboy, η οποία τα τελευταία χρόνια εργάζονταν ως σεξολόγος και ήταν μια από τις πιο διάσημες sex therapists στο Λος Άντζελες.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το TMZ, ο πρώην σύντροφός της Amie, o 41χρονος Gareth Pursehouse την έριξε από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου του διαμερίσματός της. 

Ο θάνατος της σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ήταν ακαριαίος.

Λίγο πριν συμβεί το τραγικό συμβάν, η αστυνομία δέχτηκε κλήση για φωνές που ακούγονταν από το σπίτι της Amie.

Ο 41χρονος που δολοφόνησε την Amie Harwick, συνελήφθη από τις Aρχές. Μάλιστα η Page Six αναφέρει πως ο Gareth, εδώ και εβδομάαδες παρενοχλούσε την Amie και απειλούσε να τη σκοτώσει και πως στις 16 Ιανουαρίου, σε τελετή απονομής βραβείων που έκανε η πορνό βιομηχανία στο κέντρο του Λος Άντζελες, ο ίδιος είχε βρεθεί είχε επιτεθεί φραστικά στην Amie και την είχε απειλήσει μπροστά σε κόσμο και μια από τις κολλητές φίλες της Amie, που ήταν παρούσα στο συμβάν, λέει πως η Amie είχε τρομοκρατηθεί και φοβόταν πως ο Gareth θα πάει στο σπίτι της. Η φίλη της Harwick λέει πως η Amie είχε πάει στην Αστυνομία και είχε ενημερώσει τις Αρχές για την παρενόχληση που δέχονταν αλλά κανείς δεν ασχολήθηκε σοβαρά με το περιστατικό.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!