GOSSIP

Όλα τα νεότερα για την πορεία της υγείας της Μάρθας Καραγιάννη

Από τη μέρα που αποκαλύφθηκε πως η πολυαγαπημένη Ελληνίδα ηθοποιός Μάρθα Καραγιάννη, νοσηλεύεται σε κλινική στην Αθήνα, χιλιάδες φαν της αγωνιούν να μάθουν νέα για την πορεία της υγείας της.

Ωστόσο η ίδια η Μάρθα Καραγιάνη ήθελε να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την περιπέτεια υγείας της, ενώ έχει πάντα στο πλευρό της, την καλή φίλη της και συνάδελφό της Ντόρα Δούμα, η οποία με μια ανάρτηση στο Facebook είπε απλά "πάμε καλά" και ζήτησε να μην την ενοχλούν.


Χθες μάθαμε πως η Μάρθα Καραγιάννη θα κάνει τελικά χειρουργείο. 


Συγκεκριμένα ο γιατρός της Μάρθας Καραγιάννη, Δημήτρης Σούρας αποκάλυψε στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” πως η ηθοποιός τις επόμενες ημέρες θα προχωρήσει σε αφαίρεση χολής.


Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος επισκέφτηκε στο νοσοκομείο τη Μάρθα Καραγιάννη, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook: “Χθες βράδυ είδα την αγαπημένη μου φίλη Μάρθα Καραγιάννη στην κλινική κι είναι μια χαρά. Από σήμερα ελπίζουμε ότι επιστρέφει σπίτι της πάντα με την αγαπημένη της φίλη και συνάδελφό μας Ντόρα Δούμα που δεν έφυγε στιγμή από δίπλα της όλο αυτόν τον καιρό γι’ αυτό της αξίζουν πολλά μπράβο…Θα πρέπει να μην τις ταλαιπωρήσουμε με πολλά τηλεφωνήματα κι ερωτήσεις… Η Μάρθα ποτέ δεν κυνήγησε την δημοσιότητα ιδιαίτερα για την ιδιωτική της ζωή. Χρειάζονται ηρεμία, οπότε να ευχόμαστε γρήγορα να την ξαναδούμε γερή, σιδερένια και δραστήρια”.

 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!