GOSSIP

Η Έρρικα Πρεζεράκου λέει πως έπεσε θύμα ενός "καλοντυμένου Ιερόδουλου"

Η γνωστή αθλήτρια, Έρρικα Πρεζεράκου, μέσω μιας ανάρτησης που έκανε στα social media, αποκάλυψε πως ένας άντρας, που τον χαρακτήρισε "καλοντυμένο ιερόδουλο" της έφαγε χρήματα και την εξαπάτησε.

Η 45χρονη Έρρικα, θέλησε να αποκαλύψει το τί της συνέβη προκειμένου να προειδοποιήσει τους διαδικτυακούς φίλους της για τη δράση αυτού του μυστηριώδους άντρα και να τους αποτρέψει από το να πέσουν και αυτοί θύματα του.


Έτσι έγραψε τα ακόλουθα: 
 

«Αληθινή ιστορία. Πριν από κάποια χρόνια γνώρισα έναν άνθρωπο ο οποίος ήταν επαγγελματίας απατεώνας. Μου έφαγε πολλά χρήματα αλλά είπα ας φύγει το κακό και δεν πειράζει πες ότι τα έχασα και έτσι δεν κινήθηκα νομικά.


Πριν από λίγους μήνες έμαθα ότι ο συγκεκριμένος διαδίδει ότι ήρθε και επένδυσε χρήματα στην επιχείρηση μου τα οποία και έχασε. 


Ένοιωσα και κερατάς και γδαρμένος .


Η ενήλικη μέσα είπε άστο μωρέ ... οι απατεώνες αυτά λένε ..έτσι επιβιώνουν , αλλά η μικρή Έρρικα μέσα μου φώναζε ότι δεν την προστατεύω και αφήνω να λένε ψέμματα . 

Αποφάσισα σήμερα να την στηρίξω και να την προστατεύσω .


Ο άνθρωπος αυτός είναι γύρω στα 45-50 κινείται στα Νότια Προάστια και δηλώνει μεσίτης ακινήτων... δανείζεται ακριβά αυτοκίνητα συγγενών του τα οποία λέει ότι είναι δικά του και έχει την εικόνα του ενός «καθώς πρέπει» απατεώνα .


Πρόκειται για έναν καλοντυμένο «Ιερόδουλο»


Αν συνεργάζεστε με κάποιον που έχει αυτά τα χαρακτηριστικά απλά προσοχή .


Εύχομαι από την καρδιά μου να μην σας τύχουν στη ζωή σας άνθρωποι σαν αυτόν αλλά και αν σας τύχουν να προστατέψετε τον εαυτό σας .


Είναι ότι πιο πολύτιμο έχουμε.

 

Σας είπα σήμερα πόσο πολύ σας αγαπώ


Καλή βδομάδα ηλιόλουστοι φίλοι μου»

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!