GOSSIP

Διαψεύδουν το δεσμό του chef Κουτσόπουλου με γιατρό από τη Θεσσαλονίκη

Ένα δημοσίευμα σε εφημερίδα είχε σαν αποτέλεσμα όλοι να θεωρούν πως ο chef Λεωνίδας Κουτσόπουλος διατηρεί δεσμό με μια όμορφη ξανθιά γιατρό από τη Θεσσαλονίκη, αλλά αυτό μάλλον δεν ισχύει.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real News, ο Κουτσόπουλος είναι ερωτευμένος με την όμορφη γιατρό από τη Θεσσαλονίκη, Κρίστη Κάκκαλου. 


Ωστόσο σήμερα, σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, μάθαμε πως οι φίλοι του Λεωνίδα διαψεύδουν την είδηση και λένε πως ο chef ούτε καν γνωρίζει τη γυναίκα που του "χρέωσε" ως σύντροφο το δημοσίευμα.


«Αυτό που διαρρέει ο κύκλος του Λεωνίδα Κουτσόπουλου είναι ότι, όχι μόνο δεν υπάρχει αυτή η σχέση, αλλά δεν είναι καν φίλοι. Δεν την ξέρει την κοπέλα. Οπότε μιλάμε για ένα δημοσίευμα που δεν έχει καμιά βάση στην πραγματικότητα», είπε η  δημοσιογράφος Τίνα Μεσαροπούλου.

Η ίδια η γιατρός διαψεύδει την είδηση

Η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου “Ευτυχείτε” επικοινώνησε σήερα με την Κρίστη Κάκκαλου η οποία αποκάλυψε πως η σχέση αυτή όχι μόνο δεν υφίσταται, αλλά δεν γνωρίζει προσωπικά τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

“Πραγματικά έχω αναστατωθεί τόσο η ίδια όσο και τον περιβάλλον μου. Πρόκειται για παντελώς ψευδή είδηση. Δεν τον γνωρίζω τον συγκεκριμένο κύριο. Θέλω να πιστεύω πως ήταν απλώς μια παρεξήγηση και εσφαλμένη μετάδοση ειδήσεων. Θέλω να δοθεί ένα τέλος στην όλη κατάσταση και να σταματήσει η αναπαραγωγή του ονόματος μου και του προσώπου μου.”, δήλωσε η γιατρός. 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!