GOSSIP

Σοβαρό τροχαίο με τη μηχανή του είχε ο Σάββας Πούμπουρας

Τηλεοπτικό ρεπορτάζ αποκάλυψε πως ο γνωστός παρουσιαστής Σάββασ Πούμπουρας είχε ένα πολύ σοβαρό τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή του που κόντεψε να του αφαιρέσει τη ζωή.

Ο ίδιος αρχικά κοινοποίησε την είδηση μέσω Instagram story, αλλά στην πορεία διέγραψε την ανάρτηση και τα όσα τελικά συνέβησαν τα αποκάλυψε σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή η δημοσιογράφος Νάνσυ Παραδεισανού.

Όπως εξήγησε η δημοσιογράφος, η μηχανή του Σάββα, χάλασε ξαφνικά με αποτέλεσμα να φύγει από το δρόμο. Μάλιστα, όπως είπε, ο υπεύθυνος του συνεργείου που παρέλαβε τη μηχανή του παρουσιαστή τα έχασε βλέποντάς την, ρωτώντας αν το παιδί είναι καλά.

Ο Σάββας Πούμπουρας μετά το τροχαίο έκανε μια ανάρτηση  στο Instagram γράφοντας: «Σήμερα ήταν η μέρα που θα αποδημούσα εις Κύριον. Δεν ξέρω τι χέρι με έσωσε, δεν ήταν ακόμα η ώρα μου. Γύρισα σπίτι, αγκάλιασα τα κορίτσια μου και είπα ευχαριστώ που είμαι ακόμα εδώ και έχω τα πάντα».

Αλλά όπως είπε η Νάνσυ Παραδεισανού λίγο αργότερα την κατέβασε. Και ανέβασε ένα νέο στόρι, όπου έγραφε: «Ζήσε την κάθε μέρα σαν να είναι η τελευταία».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by "Don't imitate.. Innovate." (@savas_poumpouras) on Jan 19, 2020 at 5:41am PST

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!