GOSSIP

Ρουβάς - Παπαρίζου - Ρόκκος: Σταματούν τα live λόγω κορωνοϊού

Ένα ακόμη μουσικό σχήμα σε αθηναϊκό νυχτερινό κέντρο, ανακοίνωσε πως σταματά τη λειτουργία του νωρίτερα από το προγραμματισμένο φινάλε, λόγω φόβου εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Το νυχτερινό μαγαζί Estate που εμφανίζονται ο Σάκης Ρουβάς, ο Στέλιος Ρόκκος και η Έλενα Παπαρίζου ανακοίνωσε πως ολοκληρώνεται το πρόγραμμα για προληπτικούς λόγους.

«Το Estate μετά από 6 μήνες τεράστιας επιτυχίας βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να προχωρήσει στην ολοκλήρωση του προγράμματος για προληπτικούς λόγους, συμμετέχοντας στην προσπάθεια περιορισμού εξάπλωσης του κορονοϊού. Σας ευχαριστούμε πολύ», αναφέρει η ανακοίνωση του γνωστού νυχτερινού μαγαζιού.

Την είδηση του κλεισίματος του νυχτερινού κέντρου όπου εμφανίζεται, κοινοποίησε μέσω Instagram και ο Σάκης Ρουβάς, στέλνοντας το ακόλουθο μήνυμα:

«Θέλοντας να είμαστε μπροστά από τις εξελίξεις και βάζοντας την υγεία πάνω απ´ όλα, οι εμφανίσεις μας στο @estateathens ολοκληρώνονται νωρίτερα απ´ ότι θα θέλαμε, συμμετέχοντας έτσι στην προσπάθεια περιορισμού εξάπλωσης του Κορονοϊού. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον @steliosrokkos, την @helenapaparizouofficial, τους μουσικούς μας, την @chalijennings και τις αγαπημένες μου #sakisangels που δίνουν την ψυχή τους κάθε φορά πάνω στη σκηνή, τον Γιάννη Τσακουμάκο και όλο το προσωπικό του Estate για αυτούς τους 6 μαγικούς μήνες τραγουδιού, χορού & διασκέδασης. Το μεγαλύτερο όμως «ευχαριστώ» το χρωστάμε σε εσάς για τις γεμάτες ενέργεια βραδιές που περάσαμε μαζί, ενώνοντας τις φωνές μας μέσα από την μουσική ».

 

Θυμίζουμε πως πριν από μία εβδομάδα ο Στέλλιος Ρόκκος είχε ανεβάσει ένα αστείο βίντεο στο  Instagram όπου μας έδειχνε μέτρα προφύλαξης για τον ιό, γράφοντας στη λεζάντα: "κορωνοϊός τέλος".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by steliosrokkos (@steliosrokkos) on Feb 29, 2020 at 8:20am PST

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!