GOSSIP

Ο Κώστας Φραγκολιάς ξεκαθαρίζει πως δεν έχει κορωνοϊό

Το γνωστό μοντέλο και παρουσιαστής αυτές τις μέρες απουσίαζε από την πρωινή τηλεοπτική εκπομπή όπου εμφανίζεται και ένα σχόλιο έκανε πολλούς να πιστεύουν πως ο Κώστας Φραγκολιάς είναι ένα ακόμη κρούσμα του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα η Σταματίνα Τσιμτσιλή, αστειευόμενη, όταν εξήγησε πως ο Φραγκολιάς απουσιάζει από την εκπομπή για λόγους υγείας, είπε "τον έχουμε βάλει εμείς σε καραντίνα" κάνοντας έτσι πολλούς (ακόμα και τη μαμά του Φραγκολιά!) να πιστέψουν πως ο παρουσιαστής έχει διαγνωστεί θετικός στον κορωνοϊό.
Έτσι ο Κώστας αναγκάστηκε να κάνει μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram story αναφέροντας ότι δεν έχει κανένα σύμπτωμα του κορονοϊού παρά μόνο μία στομαχική διαταραχή.

Ειδικότερα, ο ίδιος έγραψε: «Αδέλφια καλησπέρα! Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για το ενδιαφέρον και να σας ενημερώσω ότι: Κάτσε γιατί έχουμε και την μάνα μου που δεν πιστεύει,- Σταματίνα Τσιμτσιλή μας έκαψες!! Πέρα από μια στομαχική διαταραχή, δεν έχω κανένα σύμπτωμα του ιού (βήχα, πυρετό κτλ) Σας ευχαριστώ και πάλι και τα λέμε τηλεοπτικά από Δευτέρα!! Υ.Γ: Και το κορίτσι μου είναι μια χαρά, δεν έχει τίποτα».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!