TV BITS

Big Brother: Η πρεμιέρα αναβάλλεται για τον Μάρτιο

To "Big Brother" το ριάλιτι που μετά από χρόνια επιστρέφει στην tv και θα μεταδίδεται από το ΣΙΓΜΑ στην Κύπρο και τον ΣΚΑΙ στην Ελλάδα, την περασμένη Κυριακή ακύρωσε την προγραμματισμένη πρεμιέρα λόγω κορωνοϊού.

Και τώρα ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ, με νέα ανακοίνωση, έκανε γνωστό πως τελικά η πρεμιέρα του ριάλιτι μεταφέρθηκε για τον ερχόμενο Μάρτιο.

Δείτε τη σχετική ανακοίνωση:


«Δεδομένων των πρωτόγνωρων συνθηκών αβεβαιότητας που βιώνει η χώρα μας αλλά και ολόκληρος ο κόσμος, ο ΣΚΑΪ είναι υποχρεωμένος να αναβάλλει την πρεμιέρα του Big Brother μέσα στον Μάρτιο 2020.    

Από την πρώτη στιγμή το βασικό μας μέλημα υπήρξε η διασφάλιση της υγείας όλων των συμμετεχόντων και στο πλαίσιο αυτό τηρήθηκαν τα προληπτικά μέτρα που προβλέπονται από τον ΕΟΔΥ. Διενεργήθηκαν οι απαραίτητοι έλεγχοι, ακολουθήθηκε περίοδος απομόνωσης των συμμετεχόντων, πραγματοποιήθηκαν απολυμάνσεις στο σπίτι καθώς και στους χώρους παραγωγής, ωστόσο κρίναμε ότι δεν είναι ανθρωπίνως δυνατό σε αυτήν την περίοδο να καλυφθούν όλα τα κριτήρια ασφαλείας που χρειάζονται.
Θα επαναξιολογούμε συνεχώς τις συνθήκες και μόλις αυτές το επιτρέψουν θα επιστρέψουμε δυναμικά με την προβολή ενός πολύ φιλόδοξου project που πιστεύουμε ότι θα αγαπήσει όλο το τηλεοπτικό κοινό. 
Ο ΣΚΑΪ πάντα με υπευθυνότητα και ψυχραιμία θα συνεχίσει μέσα σε αυτήν την δύσκολη συγκυρία να βρίσκεται δίπλα στους πολίτες παρέχοντας την πληροφόρηση που έχουν ανάγκη.»


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!