MEN'S GUIDE

Μένουμε σπίτι: Ευκαιρία να "δανειστείς" 4 προϊόντα ομορφιάς της συντρόφου σου

Τώρα που λόγω κορωνοϊού, πολλά ζευγάρια έχουν κλειστεί στο σπίτι, σίγουρα αρκετοί άνδρες είχαν το χρόνο να παρατηρήσουν πόσο πιο επιμελείς είναι οι γυναίκες στην περιποίηση του δέρματος και σε θέματα ομορφιάς. Και σίγουρα δεν σου λέμε να ακολουθήσεις κατά γράμμα την beauty routine της συντρόφου σου (που πιθανά λόγω... βαρεμάρας είναι και πιο εκτενής) αλλά υπάρχουν κάποια προϊόντα στο νεσεσέρ της που αξίζει να τα δοκιμάσεις και εσύ.

Ακολουθεί μια λίστα με τα προϊόντα ομορφιάς που σίγουρα έχει η σύντροφός σου και αξίζει να τα δοκιμάσεις.

Κρέμα χεριών

Ειδικά τώρα που όλοι οφείλουμε να πλένουμε συχνά τα χέρια μας, δεν πρέπει να αφήνεις την επιδερμίδα των χεριών σου να ξεραίνεται σε υπερβολικό βαθμό, καθώς οι δερματολόγοι λένε πως το συχνό πλύσιμο χεριών μπορεί να τα κάνει να γεμίσουν πληγές και να εμφανίσουν έκζεμα. Μπορείς να δανειστείς από τη σύντροφό σου την κρέμα χεριών της, ειδικά μια χωρίς άρωμα και άλλα χημικά πρόσθετα, προκειμένου να μειώσεις την ξηρότητα στα χέρια και να νιώσεις ανακούφιση.

Ενυδατική προσώπου

Το δέρμα επηρεάζεται από εξωτερικούς παράγοντες (ήλιος, ξηρασία, ατμοσφαιρική ρύπανση) αλλά κι από μερικούς άλλους, όπως το στρες, οι οποίοι εντείνουν τους ερεθισμούς, την ερυθρότητα, την ξηρότητα και την αίσθηση τραβήγματος στο δέρμα. Καλό είναι να χρησιμοποιείς και εσύ ενυδατική προσώπου. Δοκίμασε τη δική της και το πιθανότερο είναι να σπεύσεις σύντομα να πάρεις και εσύ δική σου κρέμα προσώπου.

Κρέμες απολέπισης - scrub

Οι γυναίκες που φροντίζουν την ομορφιά τους, συνηθίζουν να κάνουν σε τακτά χρονικά διαστήματα απολέπιση, για να απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και να έχουν λάμψη στην επιδερμίδα. Όμως πέρα από την ομορφιά τα scrubs (προσώπου, σώματος, χειλιών κ.ά.) είναι απαραίτητα για την υγεία της επιδερμίδας.

Μάσκες ομορφιάς

Σίγουρα έχετε άπλετο χρόνο για να αφιερώσετε περίπου ένα τέταρτο για να απλώσετε και οι δυο μια μάσκα ομορφιάς προσώπου ή ακόμα και μαλλιών και να χαλαρώσετε παρέα. Όταν δεις την επιδερμίδα σου κα τα μαλλιά σου, μετά την εφαρμογή, σίγουρα δεν θα μετανιώσεις.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!