GOSSIP

Ο Ορέστης Τσανγκ δέχεται ρατσιστικά μηνύματα λόγω κορωνοϊού [βίντεο]

Ο πρώην παίκτης του Survivor, μίλησε πρόσφατα σε τηλεοπτική εκπομπή και αποκάλυψε πως το τελευταίο διάστημα, λόγω της κινεζικής καταγωγής του, έχει γίνει αποδέκτης πολλών ρατσιστικών μηνυμάτων εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ο ίδιος, μέσω social media, δείχνει πως τηρεί και σέβεται τα μέτρα που έχουν επιβληθεί στην Ελλάδα, εξαιτίας της πανδημίας. 


Μάλιστα πρόσφατα ανέβασε μια αστεία φωτογραφία του με μάσκα και γάντια και πάνω στην μάσκα είχε γράψει "πάω σουπερμάρκετ" και έστειλε την ευχή "καλή δύναμη" σε όλους. 


Ενώ χθες με αφορμή την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου ανέβασε μια παιδική φωτογραφία του και έγραψε στη λεζάντα:

«Χρόνια Πολλά Ελλάδα. Όταν μου έμαθε να τιμάω την γαλανόλευκη σημαία πριν από 25 χρόνια το 6ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Θεσσαλονίκης, εγώ τότε, ως «λυκόπουλο» στην υποστολή της γαλανόλευκης για την οποία αγωνίστηκαν, πολέμησαν και θυσιάστηκαν αναρίθμητοι Έλληνες σε διάφορες ιστορικές περιόδους...»


Παράλληλα μίλησε στην εκπομπή της Καινούργιου και είπε: 

«Πρέπει να προσέχουμε για να έχουμε. Δυστυχώς υπάρχει αυτός ο ιός που πλέον έχει κηρυχθεί ως παγκόσμια πανδημία. Εδώ και ίσως πριν ένα μήνα, μεταξύ σοβαρού και αστείου, δεχόμουν μηνύματα στα social media και με ρωτούσαν αν έχω τον κορονοϊό από την Κίνα. Δεν είναι καθόλου αστείο.

Αυτό το πράγμα ξεκίνησε από την Κίνα, αλλά δεν ξέρουμε πώς ξεκίνησε, αλλά είδαμε ότι δεν φταίει η Κίνα ούτε όσοι είναι Κινέζοι, αυτό άλλωστε, είναι ρατσιστικό. Δεν είναι μόνο ευθύνη να προστατεύουμε τον εαυτό μας, να προστατεύουμε την υγεία μας, αλλά είναι ευθύνη και ως πολίτες αυτής της χώρας να προσέχουμε και τους συνανθρώπους μας. Δεν θεωρώ ακραία τα μέτρα που έχει πάρει η κυβέρνηση.»

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!