GOSSIP

Η Κατερίνα Μουτσάτσου είπε πως ο κορωνοϊός "χτύπησε" όλη την οικογένειά της

Η ηθοποιός Κατερίνα Μουτσάτσου, από τις ΗΠΑ, όπου ζει με την οικογένειά της, αποκάλυψε, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, τις δύσκολες ώρες που βιώνει.

Η ηθοποιός ζει μόνιμα και εργάζεται τα τελευταία χρόνια στην Αμερική μαζί με τον σύζυγο και τον γιο της. Η ίδια μίλησε στην εκπομπή της Τσιμτσιλή και εξήγησε πως νόσησαν και οι τρεις.


Η ηθοποιός αποκάλυψε πως τόσο η ίδια, όσο και ο σύζυγος και ο γιος τους, κόλλησαν κορωνοϊό τον Φεβρουάριο. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η ηθοποιός και οι τρεις του είχαν όλα τα συμπτώματα του νέου κορωνοϊού, αλλά δεν έκαναν ωστόσο το τεστ.  «Εδώ βλέπουμε νούμερα που δεν έχουν να κάνουν με την πραγματικότητα. Τον Φεβρουάριο, το παιδί μου, ο σύζυγός μου και εγώ αρρωστήσαμε πάρα πολύ και οι τρεις. Πήγαμε στον γιατρό και το θεώρησαν γρίπη. Εμείς είμαστε πεπεισμένοι ότι περάσαμε τον ιό. Εγώ ειδικά είχα τα χειρότερα συμπτώματα. Εγώ θέλω να κάνω τώρα ένα τεστ να δω αν έχω τα αντισώματα.


Είμαι σίγουρη, ήταν τόσο βίαιο. 31 Ιανουαρίου αρρώστησε το παιδί, δυο μέρες μετά ο σύζυγος. Τους φρόντιζα για άλλες δυο μέρες και μετά έπεσα εγώ τέζα. Πυρετό για καμιά δεκαριά μέρες. Αυτός ο βήχας… Δε μπορώ να τον περιγράψω. Εμείς το λέγαμε αστεία και οι γιατροί το αντιμετώπισαν σαν γρίπη. Οι γιατροί έδωσαν στον σύζυγό μου το φάρμακο για τη γρίπη και δεν τον έπιασε καθόλου. Ήταν σαν να μην το πήρε. Δεν είναι καθόλου εύκολο να κάνεις το τεστ» είπε, μεταξύ άλλων, η Κατερίνα Μουτσάτσου για την περιπέτεια που είχαν οι τρεις τους.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!