GOSSIP

H Μελίνα Ασλανίδου εν μέσω καραντίνας βίωσε "απροσδόκητη χαρά"

Σε αυτές τις δύσκολες μέρες, που όλοι ζούμε εξαιτίας της πανδημίας, είναι δύσκολο κανείς να βρει τη χαρά και αναζητάμε τις ευχάριστες ειδήσεις που εμφανίζονται με το... σταγονόμετρο. Όμως η Μελίνα Ασλανίδου, μοιράστηκε με όλους αυτό που της πρόσφερε "απροσδόκητη χαρά".

Και τι ήταν αυτό που χαροποίησε τη γνωστή τραγουδίστρια; Η νέα συνεργασία της με τον καλό φίλο της Γιώργο Θεοφάνους.

Συγκεκριμένα η ίδια έγραψε στο Instagram: «Απροσδόκητη χαρά μέσα στην καραντίνα που ο καθένας μας χάνεται στον μικρόκοσμό του (όχι ότι πριν γινόταν κάτι άλλο αλλά λέω...), ένα τραγούδι, ένα δώρο, μία ευχή, μια ανάσα ήρθε από τον αγαπημένο φίλο μου και μεγάλο συνθέτη, τον ταλαντούχο και μοναδικό Γιώργο Θεοφάνους και τους διαδικτυακούς φίλους του...


Ευχαριστώ για αυτή την ανάσα που θα γεννηθεί μέσα στο σπίτι και μάλιστα πολύ ξεχωριστά και ιδιαίτερα... Γεια σου αγαπημένε μου φίλε, σ' ευχαριστούμε για τη χαρά που μας έχεις δώσει με τα τραγούδια σου όλα αυτά τα χρόνια αλλά κυρίως σ' ευχαριστώ γιατί μ' αυτή την ξαφνική έκπληξη μου έδωσες μεγάλη χαρά και μια ανάσα για το όνειρο... Την αγάπη μου σε όλους... Και μην ξεχνάτε. Μένουμε σπίτι, μένουμε θετικοί, μένουμε δυνατοί».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@officialaslanidoumelina) on Mar 31, 2020 at 12:03am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!